Voor welke behandelingen bent u welkom bij Hairplus medical care?

Hairplus medical care is een privékliniek gespecialiseerd in haartransplantaties. Anders dan wat veel mensen denken, is een haartransplantatie niet beperkt tot de bovenkant van het hoofd. Ook elders op uw hoofd groeien haren, zoals op de plek van een snor of baard en de wenkbrauwen. En ook dan zijn we de kliniek die u verder kan helpen. Natuurlijk is de ‘klassieke’ haartransplantatie ook bij ons de behandeling die het meest wordt uitgevoerd. Bij Hairplus medical care heeft u dan keuze uit twee typen behandelingen: FUE en FUT. Het verschil tussen die twee haarimplantatietechnieken is groot, zoals u elders op deze website uitgebreider kunt lezen. In het kort de verschillen?

FUE haartransplantatie

De FUE haartransplantatie is een doorontwikkeling van de FUT-behandeling, vooral ontwikkeld om het litteken te voorkomen. FUE (Follicle Unit Extraction) groeit wereldwijd hard en vervangt in de meeste gevallen de keuze voor FUT. Ook bij Hairplus medical care zien we die ontwikkeling. Bij de FUE behandeling worden de te transplanteren haartjes per haarzakje van twee of drie haren tegelijk verplaatst. Die behandeling is minder ingrijpend en geeft een sneller herstel.
Meer informatie

FUE haarsparende transplantatie

Ondanks dat FUE een paar belangrijke nadelen van haarimplantatie heeft weggenomen, is er ook een nadeel bijgekomen. Om haartjes één voor één te kunnen uitboren, is het nodig de haren te millimeteren. Vooral cliënten met langer haar ervaren dit als een groot nadeel. Om die reden heeft Hairplus medical care de FUE haarsparende methode ontwikkeld. Daarbij wordt alleen het benodigde donorgebied geschoren. Na de behandeling valt het lange haar (rond de 7 cm haarlengte) eroverheen.
Meer informatie

FUT haartransplantatie

Bij FUT (Follicle Unit Transplantation) wordt er een reepje van uw hoofdhuid verplaatst naar het kale gebied. Het resultaat is altijd een litteken, al is dat door onze professionele chirurgen uitstekend te maskeren. Binnen deze algemene haartransplantatie technieken zijn er diverse soorten specialistische behandelingen die Hairplus medical care aanbiedt.
Meer informatie

Kroes of krullend haar transplantatie

De transplantatie van kroeshaar of krullend haar is een vak apart, omdat het krullende effect zich ook voortzet in de haarwortels. Dit vraagt specifieke deskundigheid om ook in deze gevallen een optimaal resultaat te bereiken. Hairplus medical care heeft in Nederland de meeste ervaring met dit type behandeling.
Meer informatie

Haartransplantatie voor vrouwen

Kaalheid is een mannenprobleem, maar ook veel vrouwen hebben last van kaalheid. Voor vrouwen is het extra belangrijk om zich goed voor te laten lichten door een specialist. De oorzaak van de kaalheid kan soms anders zijn dan bij mannen en een behandeling is lang niet in alle gevallen een goede oplossing. Bij Hairplus medical care zien we verder dat vrouwen een grote voorkeur hebben voor de haarsparende FUE-behandeling, omdat de meeste vrouwen het haar langer dragen dan mannen.
Meer informatie

Snor en baardhaar transplantatie

Veel mannen zijn ontevreden over de haargroei op de plek van een snor of een baard. Zeker nu snorren en baarden weer ‘mogen’. Dan kan een snor- of baardtransplantatie uitkomst bieden. Het te behandelen gebied is meestal veel kleiner dan bij een reguliere hoofdhaartransplantatie, maar het effect er van des te groter.
Meer informatie

Wimpertransplantatie

Nog meer dan de snor en de baard, zijn de wenkbrauw en wimpers sterk gezichtsbepalend. Om die reden is het behandelen van die gebieden met een haartransplantatie een zeer specialistische behandeling. Één die Hairplus medical care met veel professionaliteit uitvoert.
Meer informatie

Haartransplantatie

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.
Meer informatie