Met de introductie van de FUE haarsparende transplantatie komen haarklinieken tegemoet aan een grote wens van veel cliënten. Die willen wél graag een haartransplantatie, maar zien een beetje tegen de noodzaak van het millimeteren van de gehele hoofdhuid. Dat scheren vóór de behandeling is een noodzaak. De haarchirurgen die de haartjes overplaatsen, kunnen dat alleen als het donorgebied nagenoeg kaal is. Met andere woorden: wie vóór de ingreep een volle haardos had, moet ná de behandeling even tegen een gemillimeterde hoofdhuid aankijken.

Haarsparende transplantatie op basis van FUE

Het is een bezwaar dat vooral bij de vrouwelijke klanten van Hairplus medical care vaak te horen is. Maar ook een man met een flinke bos haar vindt het niet altijd prettig om weer een aantal weken te moeten wachten, tot het haar is aangegroeid. Daarom is de haarsparende transplantatie ontwikkeld, op basis van de FUE-techniek (Follicle Unit Extraction).

Transplanteren zonder scheren

Het ‘geheim’ van de haartransplantatie zonder scheren is dat het alleen maar het donorgebied hoeft te worden geschoren. Vaak is dat maar een strookje of een vierkante van enkele vierkante centimeters groot. De rest van het haar blijft intact. En als die haren lang genoeg zijn, vallen ze ná de haarimplantatie mooi over het donorgebied heen. Niets meer van te zien!

Hairplus medical care pionier in haarsparende transplantatie

Hairplus medical care is één van de eerste klinieken in de Benelux die deze revolutionaire manier van transplanteren zonder scheren in de praktijk bracht. Inmiddels hebben we er al veel ervaring mee opgedaan. En die ervaring komt er in het kort op neer dat veel cliënten blij zijn met dit alternatief. Het is in feite een ‘onzichtbare’ haartransplantatie. En door het gebruik van de FUE-techniek ook nog eens een heel effectieve: Hairplus medical care geeft levenslange groeigarantie op de overgeplaatste haren!

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult