Adil kroeshaar voor en na foto
“Voordat ik de haartransplantatie onderging, had ik erg grote inhammen en mijn kruin was behoorlijk kalend.”

voor na
Kroeshaar voor grafts Kroeshaar na grafts

Ibrahim kroeshaar voor en na foto
“Voor de haartransplantatie had ik een terugwijkende haarlijn. Met name op het voorhoofd. Ik ben bij diverse haartransplantatie klinieken geweest waarbij ik zelfs door twee naar huis ben gestuurd.”

voor na
Kroeshaar voor grafts Kroeshaar na grafts

Bij kroeshaar en krullend haar is de behandeling moeilijker en arbeidsintensiever, maar in bijna alle gevallen wel mogelijk. Krullende haren hebben bepaalde unieke eigenschappen. Het haar krult zowel sterk boven de huid als in de huid. Daardoor zijn ook de grafts gekruld. Medische instrumenten die worden gebruikt bij FUE-haartransplantaties zijn normaliter scherp en recht. Dit maakt het lastig om onderhuids te manoeuvreren. Het zicht onder de huid is namelijk nihil. Daardoor is de kans op het beschadigen van de grafts bij transplantatie van kroeshaar zeer groot als niet de juiste methode en techniek wordt toegepast.

Speciale techniek voor haartransplantaties bij kroeshaar

Veel haartransplantatieklinieken voeren geen FUE-haartransplantaties bij kroeshaar uit. Hairplus medical care heeft echter een speciale techniek ontwikkeld voor het uithalen van de grafts. Daarom hebben we veel mensen met sterk krullend haar of kroeshaar met succes behandeld. Onze arts licht u hier goed over voor, onder meer over de kans op littekenvorming of keloïd.

Betere haardichtheid

Het voordeel van kroes en krullend haar is dat dit type haar een betere dekking geeft dan steil haar. Er zijn daardoor minder grafts nodig voor een goede haardichtheid.

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult