Haartransplantatie ook heel goed voor vrouwen mogelijk

Sinds enkele jaren kiezen ook steeds meer vrouwen voor een haartransplantatie. De technieken zijn hetzelfde, de redenen verschillen: waar mannen kaal worden op bepaalde plekken, gaat het bij vrouwen vooral om haar dat dunner wordt. Qua methode verschilt een FUE-haartransplantatie voor vrouwen eigenlijk niet van een haartransplantatie voor mannen.

Voor vrouwen ligt een haarsparende FUE-haartransplantatie voor de hand. Hierbij behoeft het haar niet kort te worden geschoren en ziet niemand dat u een behandeling heeft ondergaan. Alleen aan de achterkant van het hoofd wordt een klein gedeelte kort geschoren. Omdat veel vrouwen lang haar hebben, valt het haar hier simpelweg overheen. De enige voorwaarde is dat het donorgebied voldoende (lang) haar moet hebben. Van onze specialisten krijgt u een goed advies of dit bij u mogelijk is.

In het voortraject kunt u erop rekenen dat we extra tijd en aandacht aan u besteden. Na een gedegen onderzoek en goede voorlichting kunt u de juiste keuze maken.

Wilt u meer informatie over een haartransplantatie voor vrouwen?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Onze medisch specialisten zullen u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden, de kosten en de behandelprocedure. Met deze informatie kunt u veel eenvoudiger een beslissing nemen.