Een snorhaartransplantatie en/of een baardtransplantatie is een permanente oplossing als de beharing op uw gezicht volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Dat kan van nature zijn, dan kan ook komen door een litteken. Of misschien vindt u de dikte van de beharing niet voldoende. Het natuurlijke resultaat van de behandeling is blijvend, de ingreep is nagenoeg pijnloos en u houdt er geen littekens aan over.

Hoe werkt de FUE-methode?

Een snor- of baardtransplantatie wordt gedaan met de FUE-methode (Follicle Unit Extraction). Één voor één verwijdert onze hairtechnician grafts (haarzakjes) uit een donorgebied op de achterzijde van uw hoofd. De grafts worden gecontroleerd op kwaliteit en daarna één voor één teruggeplaatst op de plekken waar u dat wilt. De getransplanteerde grafts blijven uw leven lang haartjes produceren.

Het aantal grafts dat nodig is, hangt af van de oppervlakte van het kale of dunbehaarde gebied en de transplantatiedichtheid. Het aantal grafts bij een snor- of baardtransplantatie kan variëren van 50 tot 1500 grafts. Tijdens een gratis consult maakt een van onze medisch specialisten een nauwkeurige inschatting. De behandeling neemt tussen de vier en de zeven uur in beslag.

Wat kost een snor- of baardhaartransplantatie?

De kosten zijn gerelateerd aan het aantal grafts. In onze tarievenlijst vindt u een overzicht van wat u betaalt voor een snor- en/of baardtransplantatie.

Wilt u meer informatie over een snor- of baardtransplantatie?

Maak dan een afspraak voor een gratis consultgesprek via onze online agenda. Onze medisch specialisten zullen u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden, de kosten en de behandelprocedure. Met deze informatie kunt u veel eenvoudiger een beslissing nemen.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult