De meest gestelde vragen over onze kliniek

Ongetwijfeld heeft u vragen voordat u ‘ja’ zegt tegen een haartransplantatie. Op die vragen geven we u bij Hairplus medical care graag antwoord. Duidelijk en eerlijk. De meest gestelde vragen over haartransplantaties, haaruitval en onze dienstverlening hebben we alvast voor u op een rijtje gezet. Heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 010 262 1406. Ook is het mogelijk om tijdens een eerste gratis consult persoonlijk advies te krijgen en uw vragen te stellen.

Wat kan ik precies verwachten van een eerste gratis consult?

In een eerste consult krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden en onmogelijkheden van een haartransplantatie. Zo onderzoeken we allereerst of een haartransplantatie een goede oplossing voor u is. Wat is de oorzaak dat uw haar uitvalt? Wat is de kwaliteit van uw haar? En hoe is het gesteld met de haarkwaliteit in het donorgebied? We informeren u over de kosten en over preventieve maatregel en verstrekken eventueel recepten. Ook bekijken we of een haartransplantatie past bij uw verwachtingen. U zult merken dat we uitgebreid de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. Wilt u een rondleiding door onze kliniek? We laten u graag alles zien. Natuurlijk is alle informatie die u krijgt, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Moet ik na een consult direct een beslissing nemen?

Nee, dit hoeft niet. Na het consultgesprek ontvangt u per e-mail de informatie die voor u van toepassing is. Zo kunt u er thuis nog eens rustig over nadenken.

Hoe vraag ik een gratis consult aan?

U kunt online een afspraak inplannen of u kunt telefonisch een afspraak maken. Daarvoor belt u 010-262 1406.

Welke garanties heb ik bij een haartransplantatie?

Bij Hairplus medical care heeft u allereerste de zekerheid van een tevredenheidsgarantie. Wij garanderen u dat het resultaat overeenkomt met het beeld dat we u vooraf geschetst hebben. Daarnaast bieden we een levenslange groeigarantie op iedere getransplanteerde graft. Wanneer u ons advies voor het hoogst haalbare resultaat opvolgt, bieden we u een garantie voor de hoogst haalbare transplantatiedichtheid. Tot slot krijgt u bij ons de beste prijs/kwaliteit-verhouding van Nederland en België.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

U hoeft niet het volledige bedrag in één keer te betalen. U kunt een aanbetaling doen en het resterende bedrag in termijnen betalen. U kunt ook voor een betalingsregeling kiezen. De kosten van de haartransplantatie (+10% per jaar) worden dan verspreid over een periode van 24 maanden. Tijdens het gratis consult krijgt u hierover alle informatie die u wilt.

Kan ik een proefbehandeling laten doen?

Ja, u kunt een haartransplantatie op proef doen. Dat is een goede optie als u niet voor 100% zeker bent of een haartransplantatie het gewenste effect oplevert. Door 100 grafts te laten transplanteren, ziet u wat u van een haartransplantatie kunt verwachten zonder direct een grote investering te doen.

Hoeveel kost een proefbehandeling?

De kosten voor een proefbehandeling kunnen we u exact opgeven na het eerste gratis consult, wanneer een proefbehandeling inderdaad geadviseerd wordt door ons medisch team.

Wat is een flex-haartransplantatie?

Bij een flex-haartransplantatie mogen wij de behandeldatum eenmalig tot een week van tevoren verplaatsen. Dat kan gebeuren omdat we bijvoorbeeld een spoedbehandeling moeten inplannen. Daarvoor ontvangt u een forse korting op uw behandeling. Na de verplaatsing gaat de behandeling gegarandeerd door op de ‘nieuwe’ datum. Als u vasthouden aan de oorspronkelijke datum voor u niet heel erg belangrijk is, kan een flex-behandeling aantrekkelijk zijn. Informeer ernaar tijdens uw eerste consult.

Moet ik rekening houden met een wachttijd?

U kunt bij ons altijd op korte termijn terecht. Veel van onze cliënten kiezen voor de optie van een flexbehandeling. Daardoor hebben we altijd ruimte in onze planning als u haast heeft. Kiest u ook voor de flexbehandeling? Dan kunt u erop rekenen dat u al binnen vier tot acht weken na het eerste consult terecht kunt voor een behandeling.

Lees ook de FAQ over haartransplantaties en de FAQ over de kliniek.