Prijs van een haartransplantatie

Bij Hairplus medical care draait alles om kwaliteit, resultaat en vertrouwen. We zijn open en eerlijk over onze behandelingen én over de kosten. Bij ons betaalt u daarom één prijs voor het hele behandeltraject: van voorlichting en gratis consult tot behandeling, nazorg en nacontroles. Maar omdat niemand gelijk is, bestaan er grote verschillen in o.a. het type haar, donorgebied en uw persoonlijke uitvalpatroon. Deze en andere factoren zijn van invloed op de omvang en duur van de behandeling en daarmee dus ook op de uiteindelijke prijs. Om deze reden communiceren wij geen standaard prijzen per haarzakje. Deze prijzen zeggen namelijk niets over het uiteindelijke advies, de kwaliteit en service.

We kunnen u dus pas een eerlijke en volledige prijsindicatie geven als we u hebben ontmoet. Na een persoonlijk en vrijblijvend consult geven we u een totaalprijs die is afgestemd op úw situatie. Zonder bijkomende kosten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult
En verwachten we dat haartransplantatie op de langere termijn voor u geen dekkende oplossing is? Ook dan zijn we daar open en eerlijk in.

Flex-korting op haartransplantatie

Bent u flexibel en vindt u het niet erg om uw reeds ingeplande behandeling eventueel te verplaatsen? Dan komt u misschien in aanmerking voor een flex-korting.
Lees meer over de flex korting

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult