Prijs van een haartransplantatie

Daarom zijn we van tevoren duidelijk over de prijzen van haartransplantaties. Omdat we vinden dat u moet weten waar u aan toe bent. De kosten van alle behandelingen kunt u daarom gewoon vinden op deze website. Het zijn de totale kosten, zonder addertjes onder het gras of andere bijkomende kosten waar u niet op heeft gerekend. U kunt daardoor zelf uitrekenen wat een haartransplantatie u ongeveer gaat kosten. Ongeveer, want tijdens het consult bepalen we samen met u wat het optimale aantal haren en type behandeling is om uw probleem levenslang te verhelpen.

Scherpe tarieven voor alle typen haartransplantaties

Eén ding is zeker: bij Hairplus medical care betaalt u in alle gevallen een scherp bedrag. We zijn immers een kliniek die uitsluitend is gespecialiseerd in haartransplantaties, in niets anders. Door specialisatie is ook de efficiency in onze kliniek gewaarborgd. Dat vertaalt zich in lagere kosten. En dus scherpe tarieven voor u.

Haartransplantatie betalen in termijnen

Ook al hanteren we aantrekkelijke prijzen: Hairplus medical care realiseert zich dat een haartransplantatie voor u veel geld kan zijn. Daarom komen we u ook op dit punt tegemoet. Vindt u het plezieriger om het bedrag niet in één keer maar in een aantal termijnen te betalen? Dan kan dat.

Korting op haartransplantatie

Vanwege ons 35-jarig jubileum is het dit jaar extra aantrekkelijk om een haartransplantatie uit te voeren. In onze prijslijst vindt u op dit moment daarom aantrekkelijke kortingen als u kiest voor een haartransplantatie. Er zijn ook mogelijkheden voor een ‘last minute’ of ‘flex‘ FUE boeking. Meer informatie over deze aanbiedingen vindt u op deze pagina.

Voor een overzicht van de kosten per behandeling, gaat u naar de betreffende pagina:

Kosten FUE-haartransplantatie

Overweegt u een FUE-haartransplantatie? Bij Hairplus medical care vindt u de optimale verhouding tussen de kwaliteit en de kosten. Kijk maar in onze prijslijst. En is het niet plezierig dat u ook in termijnen de kosten van uw haarimplantatie kunt betalen?

Kosten FUE-haartransplantatie

Kosten FUT-haartransplantatie

Een haartransplantatie volgens de FUT-techniek is bij Hairplus medical care scherp geprijsd. Zeker als u bedenkt dat we werken volgens hoge kwaliteitsstandaarden. Natuurlijk mag u de kosten bij ons ook in delen voldoen.

Kosten FUT-haartransplantatie

Kosten wenkbrauwtransplantatie

Ja zeker, u kunt er ook voor kiezen om uw wenkbrauwen te laten transplanteren. Hairplus medical care in Barendrecht is erin gespecialiseerd. Ook over de prijzen van een wenkbrauwtransplantatie zijn we graag helder.

Kosten wenkbrauwtransplantatie

Kosten wimpertransplantatie

Wimpers transplanteren is een van de meer specialistische behandelingen die we bij Hairplus medical care uitvoeren. Welke kosten kunt u dan verwachten? De prijzen om wimpers te laten implanteren zetten we hier voor u op een rijtje.

Kosten wimpertransplantatie

Kosten baardhaardtransplantatie

Waarom nog langer met een onvolwaardige baard blijven rondlopen, als een transplantatie van uw baardhaar zó betaalbaar is? Bekijk maar eens de tarieven die Hairplus medical care rekent voor het implanteren van uw baardhaar.

Kosten baardhaardtransplantatie