Last minute boeking

Als u gebruik maakt van een last minute boeking, wordt u op een last minute wachtlijst gezet en wordt u telefonisch benaderd als er zich een behandelmogelijkheid voordoet. Uiteraard bent u niet verplicht om van de aangeboden optie gebruik te maken en kunt u wachten tot de volgende ‘last minute’ mogelijkheid zich voordoet.

Flex boeking

Bij een flex boeking legt u in eerste instantie gewoon een beschikbare behandeldatum vast bij Hairplus medical care voor uw FUE haartransplantatie. Maar indien wij uw behandeling daarna naar een andere datum mogen verplaatsen, krijgt u van ons een aantrekkelijke korting op het bedrag dat u moet betalen. Wij bellen u uiterlijk 1 week voor de eerder afgesproken datum.

Voorwaarden korting

Er is maar één voorwaarde en dat is dat wij de afgesproken behandeldag eenmalig tot een week van te voren mogen verzetten. Als er een nieuwe datum wordt afgesproken, gaat de behandeling op deze dag wel gegarandeerd door.

Hoe krijg ik de korting?

Geef tijdens uw eerste consultgesprek aan dat u in aanmerking wil komen voor de flexkorting. Wij noteren dit en nemen dit mee in het maken van onze planning. Indien wij inderdaad uw behandeling verzetten, halen wij de korting van het bedrag dat u moet betalen. Wij weten vooraf echter niet of wij de behandeling in uw geval ook daadwerkelijk gaan verzetten.

Volledig behandeltraject

U betaalt enkel de kosten voor de haartransplantatie. Wat u krijgt is een compleet behandeltraject dat bestaat uit voorlichting, vooronderzoek, een behandeldag inclusief lunch en persoonlijke begeleiding, alle noodzakelijke producten voor nazorg en herstel. En natuurlijk nacontroles om te kijken hoe het gaat. Daarnaast kunt u blijvend een beroep doen op onze service en garanties.

Een comfortabele behandeldag

U kunt tijdens de behandeldag rekenen op de persoonlijke begeleiding van ons medisch team. Ze houden u op de hoogte van wat er wanneer gaat gebeuren en u kunt met al uw vragen bij hen terecht. Ook verzorgen ze uw lunch, afgestemd op uw (dieet)wensen en ze geven u aan het einde van de dag de benodigdheden mee voor nazorg.

Garanties FUE haartransplantatie.

  1. Tevredenheidsgarantie
  2. Levenslange groeigarantie
  3. Hoogst haalbare transplantatiedichtheid
  4. Scherpe prijs/kwaliteit-verhouding voor Nederland en België

Lees hier alles over onze garanties..

 

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult