Omdat niemand gelijk is, bestaan er grote verschillen in o.a. het type haar, donorgebied en uw persoonlijke uitvalpatroon. Daarom communiceren wij geen standaard prijzen per haarzakje, maar geven u altijd pas na een persoonlijk en vrijblijvend consult een prijs die is afgestemd op úw situatie. En verwachten we dat haartransplantatie op de langere termijn voor u geen dekkende oplossing is? Ook dan zijn we daar open en eerlijk in.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult
Maar om uw een idee te geven of een behandeling voor u financieel haalbaar is, geven we u hieronder een prijsindicatie. Onder het plaatje ziet u de prijsrange per zone.

Globale prijsindicatie per zone

Mogelijke zones haartransplantatie prijsindicatie

Globale prijsindicatie per zone

zone prijsrange
1 kleine inhammen € 1.558 tot € 3.003
2 voorzijde en medium inhammen € 2.246 tot € 4.447
3 meerdere zones € 3.539 tot € 5.770
4 kruin € 1.558 tot € 3.932
2+3+4+5 groot gebied € 5.193 tot € 8.145

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult

Welke haartransplantatie prijzen gelden voor mij?

Het is van de persoon afhankelijk wat de haartransplantatie prijzen zullen zijn. Om te beginnen moet bijvoorbeeld worden vastgesteld hoeveel grafts er nodig zijn. Dit is onder andere afhankelijke van de grootte van het kalende gebied en de gewenste haar dichtheid. Daarnaast is het afhankelijk van de haartransplantatie methode en of u gebruik maakt van bijvoorbeeld de flex boeking. U kunt er tijdens een gratis en vrijblijvend consult bij Hairplus medical care achter komen welke haartransplantatie kosten voor u van toepassing zullen zijn.

Volledig behandeltraject
U betaalt enkel de kosten voor de haartransplantatie. Wat u krijgt is een compleet behandeltraject dat bestaat uit voorlichting, vooronderzoek, een behandeldag inclusief lunch en persoonlijke begeleiding, alle noodzakelijke producten voor nazorg en herstel. En natuurlijk nacontroles om te kijken hoe het gaat. Daarnaast kunt u blijvend een beroep doen op onze service en garanties.

Een comfortabele behandeldag
U kunt tijdens de behandeldag rekenen op de persoonlijke begeleiding van ons medisch team. Ze houden u op de hoogte van wat er wanneer gaat gebeuren en u kunt met al uw vragen bij hen terecht. Ook verzorgen ze uw lunch, afgestemd op uw (dieet)wensen en ze geven u aan het einde van de dag de benodigdheden mee voor nazorg.

24 uur per dag bereikbaar
Na een behandeling krijgt u van ons een speciaal telefoonnummer waarop u ons dag en nacht kunt bereiken.

Garanties FUE haartransplantatie
1. Tevredenheidsgarantie
2. Levenslange groeigarantie
3. Hoogst haalbare transplantatiedichtheid
4. Scherpe prijs/kwaliteit-verhouding voor Nederland en België

Lees hier meer over onze garanties.

Ontvang een korting op uw FUE haartransplantatie
Wij bieden flex FUE haartransplantaties aan met een aantrekkelijke ‘flex’ korting. Het enige wat hier tegenover staat, is dat wij de behandeling eenmalig tot een week van te voren mogen verzetten. Uiteraard gaat dit in overleg met u. Geef tijdens het eerste consult aan dat u gebruik wilt maken van de flexkorting.

Bekijk hier het overzicht van al onze haartransplantatie kosten.

 

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult