Haartransplantatie is ook voor u dé oplossing

Waarom zou u er nog langer voor kiezen om te wachten met uw haarproblemen en kaal te blijven? Met de moderne haarimplantatiemethodes is er ook voor u een ideale oplossing. Bij Hairplus medical care kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Jaarlijks ondergaan duizenden mensen een haartransplantatie. De ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties staan niet stil. Het resultaat van een transplantatie is niet van ‘echt’ te onderscheiden. Hairplus medical care is een kliniek die is gespecialiseerd in de haarimplantatie behandeling. Getransplanteerde haren groeien na de behandeling in onze kliniek een leven lang door op hun nieuwe plek.

Hoe ontstaat haaruitval

Haarverlies kan worden veroorzaakt door erfelijkheid of een ziekte, maar het kan bijvoorbeeld ook ontstaan door slechte voeding. Kaal worden kan erop duiden dat er iets aan de hand is. Wat zijn de meest voorkomende oorzaken dat uw haar uitvalt?
Meer informatie

Waarom een haartransplantatie?

Er worden in Nederland steeds vaker haartransplantaties uitgevoerd. Die toename is niet toevallig. De technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Met de nieuwe FUE-techniek bereikt u een optimaal resultaat, zonder zichtbaar litteken en met een korte herstelperiode.
Meer informatie

Deskundige beoordeling en advies

Denkt u aan een haartransplantatie? Dan is een goed advies belangrijk. Dat krijgt u bij Hairplus medical care. Tijdens een eerste consult – gratis en vrijblijvend – is er alle gelegenheid om uw vragen te beantwoorden. Wilt u alvast een eerste indruk van uw situatie?
Meer informatie

Behandeling

Wilt u weten hoe een behandeling eruit ziet? We hebben alle stappen voor u op een rijtje gezet.
Meer informatie

Resultaten

Essentieel voor het resultaat van een haartransplantatie is de haarlijn. Van tevoren bespreekt de arts met u welke haarlijn het mooiste resultaat geeft. Daarbij houden we rekening met uw leeftijd, de kwaliteit van het donorgebied en de haaruitval die eventueel in de toekomst nog wordt verwacht.
Meer informatie

Preventie en medicijnen

Wanneer u last heeft van haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken zijn er verschillende mogelijkheden om hier wat tegen te doen. Naast een haartransplantatie kunt het gebruik van preventieve middelen overwegen.
Meer informatie

Herstel

Hoe zit het precies met het herstel na een haartransplantatie? Wanneer mag u weer sporten? Hoe lang duurt het voor u resultaten ziet? En hoe moet u omgaan met uw haar na de behandeling?
Meer informatie

Haartransplantatie

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.
Meer informatie