De eerste vraag is meestal: hoeveel grafts (haarzakjes) zijn er nodig voor een natuurlijk resultaat? Uit een graft groeien één tot drie haren. Op onderstaande afbeelding kunt u de persoon selecteren die qua inhammen of kale plekken het meest met uw situatie overeenkomt. Het aantal ‘micro’s’ komt overeen met het aantal grafts waar u aan moet denken.
 Op onze tarievenpagina kunt u op basis van het aantal grafts en de methode zien wat de kosten zijn voor een haartransplantatie.

Liever een advies op maat?

bepaal-uw-situatie

Bovenstaande afbeeldingen geven een eerste indicatie van de behandelgrootte. Wilt u exact weten wat de beste oplossing voor uw situatie is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Deze afspraak kunt u ook online inplannen. Aan een eerste consult zijn geen kosten verbonden.

Wat kunt u verwachten van een gratis consult?

Tijdens een eerste consult doorlopen we een aantal stappen om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een haartransplantatie. Aan de orde komen onder meer de volgende vragen:

  • Wat is de oorzaak van uw haaruitval?
  • Wat is de kwaliteit van uw haar en wat is de dichtheid?
  • Hoe ziet het donorgebied eruit?
  • Levert een haartransplantatie bij u het gewenste resultaat op?
  • Welke haartransplantatiemethode past het best bij u?
  • Hoeveel grafts heeft u per vierkante centimeter nodig?
  • Hoe bereikt u het beste resultaat?
  • Wat kunt u doen aan preventie?

Aan de hand van de resultaten van mensen die qua haar en kaalheid vergelijkbaar zijn, krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden.

Kosten van een haartransplantatie

Ook krijgt u heldere informatie over de behandeldag zelf en natuurlijk de kosten en de betaalmogelijkheden. Wilt u graag een rondje maken voor onze haarkliniek? We geven u met alle plezier een kijkje achter de schermen. Na het gesprek ontvangt u nog aanvullende informatie per e-mail. We bevestigen daarin ook de kosten van uw behandeling. Het consult is geheel vrijblijvend: u hoeft nooit meteen een beslissing te nemen. Via onze online advies tool is het ook mogelijk een eerste indicatie te krijgen.

Meer informatie?

Plan een gratis consult in of neem contact op.