Om een haarlijn er natuurlijk uit te laten zien, spelen de volgende factoren een rol.

  • Een haarlijn moet passen bij de leeftijd en afkomst van een cliënt. Zo verschilt de natuurlijke haarlijn vaak per continent.
  • Daarnaast is het vaak verstandig om een behouden haarlijn aan te houden, omdat het voorhoofd op latere leeftijd vaak hoger wordt.
  • Inhammen moeten er natuurlijk uitzien. Ook hier is het weer van belang rekening te houden met mogelijke haaruitval in de toekomst.
  • Voor de haarlijn is het gebruik van ‘single grafts’ essentieel. Dit zijn grafts (haarzakjes) met één haar, die het meest natuurlijke resultaat geven.
  • De haarlijn moet niet te strak zijn, maar gekarteld.

Bespreek uw wensen met uw arts

Heeft u eigen ideeën over uw haarlijn? Bespreek ze met uw arts. Van tevoren tekenen we in overleg met u de nieuwe haarlijn al op uw hoofd. Zo krijgt u een goed beeld van het resultaat. De arts houdt de getekende haarlijn dan aan voor de transplantatie.

Levenslange groeigarantie

Met een haartransplantatie bij Hairplus medical care blijft uw getransplanteerde haar gegarandeerd een leven lang groeien. Zo lang de haarkrans (het donorgebied) behouden blijft, zullen de getransplanteerde grafts haarzakjes blijven produceren.

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult