Tot zo’n tien jaar geleden werd vooral de FUT-haartransplantatie uitgevoerd. De resultaten konden hiervan erg mooi zijn, maar er bleef wel een litteken achter op het achterhoofd. Bij de FUT-behandeling wordt een reep huid uit de achterkant van het hoofd weggehaald. Hierdoor was de hersteltijd bovendien ook langer. Tegenwoordig wordt steeds vaker de FUE-haartransplantatie uitgevoerd. De grafts worden dan één voor één verwijderd uit het donorgebied. De hersteltijd is veel korter en er blijven geen zichtbare littekens achter.

Het resultaat van een haartransplantatie

Dankzij de ontwikkeling van apparatuur en technieken en de grotere kennis en ervaring zijn de resultaten van behandelingen tegenwoordig uitstekend. Sterker, meestal is niet eens te zien dat iemand een haarimplantatie heeft ondergaan. De haarlijn heeft een natuurlijke vorm, waarbij rekening wordt gehouden met het natuurlijk verloop van de haaruitval. De densiteit (de haardichtheid) die kan worden bereikt is heel hoog. Het resultaat is blijvend. Ook kunt u uw getransplanteerde haar op dezelfde manier behandelen. Daarmee verdient een haartransplantatie de voorkeur boven een pruik, die slijt en dagelijks moet worden vastgemaakt.

Geaccepteerd en bereikbaar

Het is nog niet eens lang geleden dat niet iedereen met een haartransplantatie ‘te koop’ liep. Tegenwoordig is een haartransplantatie de normaalste zaak van de wereld. Ook omdat mannen meer aan hun uiterlijk doen en vaker cosmetica kopen. Daardoor is de drempel van een kliniek steeds lager geworden. Ook zijn de kosten van een ingreep sterk gedaald. Een haarimplantatie is daardoor binnen het bereik van een steeds grotere groep mensen gekomen.

 

René

Voor de haartransplantatie Na de haartransplantatie
Chris voor grafts Chris na grafts

 

Gert Jan
Voor de haartransplantatie Na de haartransplantatie
Sander voor grafts Sander na grafts

 

Fatima
Voor de haartransplantatie Na de haartransplantatie
Fatima voor grafts Fatima na grafts

 

Ibrahim
Voor de haartransplantatie Na de haartransplantatie
Kroeshaar voor grafts Kroeshaar na grafts

 

Peter
Voor de haartransplantatie Na de haartransplantatie
Harry voor grafts Harry na grafts

 

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult