Hairplus medical care

Overweegt u een haartransplantatie? Begrijpelijk dat u zich graag goed laat informeren. En kiest voor de kliniek die bekend staat als dé haarkliniek van Nederland. Wist u dat in ruim dertig jaar tijd al meer dan 30.000 mensen u zijn voorgegaan?

Meer informatie

Ervaren en deskundig medisch team

De behandelingen worden uitgevoerd door een team van ervaren medisch specialisten. Dit team bestaat uit drie haarchirurgen en zes hairtechnicians. Zij kenmerken zich door een uitstekende technische beheersing van hun vak en een hoge mate van betrokkenheid bij hun cliënten. Iedere arts is BIG-geregistreerd.

Meer informatie

Ervaringen

Een haartransplantatie is een ingreep die u niet zomaar laat uitvoeren. Terecht dat u zich uitgebreid laat voorlichten. Het is niet toevallig dat we bij Hairplus medical care gewend zijn veel tijd te besteden aan een goede voorlichting.

Meer informatie

Geschiedenis

Wist u dat Hairplus medical care de eerste gespecialiseerde haartransplantatie privé-kliniek van Nederland was? En dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor alle soorten haartransplantaties, ook voor wimpers, wenkbrauwen en snor- en baardtransplantaties?

Meer informatie

Onze kwaliteit

Een haartransplantatie is iets wat u eenmaal in uw leven overweegt. Neem daarom geen risico. En kies voor de haarkliniek die kwaliteit bovenaan heeft staan: Hairplus medical care in Barendrecht, op de grens met Rotterdam. Die kwaliteit herkent u aan ons medisch team, aan onze geavanceerde technologieën en de manier waarop we werken.

Meer informatie

Onze aanpak

Bij Hairplus medical care merkt u dat we er alles aan doen om u op een professionele en plezierige manier van dienst te zijn. Lees waaraan u dat kunt merken.

Meer informatie

Onze garanties

U denkt aan een haartransplantatie. Wat mag u dan verwachten? Bij Hairplus medical care bieden we u vier garanties om aan uw twijfel een einde te maken.

Meer informatie

Nieuws

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie en haaruitvalpreventie. We gaan in op onderwerpen die voor, tijdens of na een haartransplantatie relevant zijn. Tot slot plaatsen wij hier nieuws over de kliniek en onze behandelingen.

Meer informatie

Meer informatie?

Plan een gratis consult in of neem contact op.