Wat een goede indruk geeft van wat u kunt verwachten van een haarimplantatie bij Hairplus medical care, zijn de ervaringen van anderen. Wist u dat in de loop van ons bestaan meer dan 30.000 mensen u voor gingen?

Welke Bekende Nederlanders kozen voor een haartransplantatie? ›

Autocoureur Robert Doornbos, entertainer Marc-Marie Huijbregts, dj Gerard Ekdom, ex-voetballer Andy van der Meyde: het zijn uiteenlopende bekende Nederlanders die één ding gemeen hebben. Ze hebben gekozen voor een haarimplantatie bij Hairplus medical care. Meer over bekende cliënten leest u op deze pagina. Natuurlijk zijn er nog meer bekende namen die bij ons zijn binnengestapt. Om redenen van privacy hebben we echter niet alle namen opgenomen.

Haartransplantatie video’s ›

Benieuwd naar hoe het nu werkt, zo’n haartransplantatie bij Hairplus medical care? Om u goed te informeren, vindt u een aantal verhelderende video’s op onze site. Ook kunt u hier de verrassende ‘coming out’ van Marc-Marie Huijbregts over zijn eigen haartransplantatie in De Wereld Draait Door terugvinden. Verder onder meer: het SBS6-programma Feiten en Fabels over haarimplantaties.

De haartransplantatie vóór en na ›

Een wereld van verschil. Zo mag u het effect van een haartransplantatie gerust noemen. De bewijzen vindt u trouwens op onze site. In een aantal voor-en-na-situaties kunt u het opmerkelijke effect van een behandeling met eigen ogen constateren.