Krijgt u te maken met haaruitval? U bent niet de enige. Haaruitval hoort bij het ouder worden. Veel mannen en vrouwen krijgen er op latere leeftijd mee te maken. Bij de mannen ontstaan inhammen en wordt de kruin kaal. Vrouwen krijgen te maken met haaruitval over het gehele hoofd. Erfelijkheid is de meest voorkomende reden dat uw haar uitvalt. Het kan ook te maken hebben met medicijnen, stress, ijzertekort of een chemobehandeling. Niet iedereen gaat even makkelijk om met haaruitval. Gelukkig is er tegenwoordig veel aan te doen. Zo zijn er medicijnen die preventief werken. Maar in de meeste gevallen is een haartransplantatie de oplossing. Hairplus medical care loopt voorop in haartransplantaties. Vanuit onze moderne kliniek in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam, helpen we u met een behandeling op maat.

Uw eerste consult bij de haarkliniek

Een geslaagde haartransplantatie valt of staat met een goed advies. Daarom lichten we u in het eerste gesprek bij Hairplus medical care goed voor. Niet alleen over de voordelen, maar ook over eventuele nadelen. U krijgt duidelijke uitleg over de behandelingen die er zijn. Bij Hairplus medical care kunt u zowel terecht voor FUE-haartransplantaties als voor baard-, wenkbrauw- en wimpertransplantatie.

Uw behandelend arts heeft een antwoord op al uw vragen. Wat voor u de beste behandeling is, hoeveel grafts (haarzakjes) nodig zijn voor een succesvolle ingreep en wat uw behandeling gaat kosten. Een eerlijk advies staat voorop. Daarom vertellen we u ook welk resultaat u mag verwachten van een behandeling.

Zo’n eerste intake gesprek verplicht u tot niets. Het levert u wél iets op: een duidelijk beeld van uw situatie en de oplossingen die er zijn. Ook maakt u meteen kennis met onze kliniek en onze specialisten. Dan is het aan u om vervolgens in alle rust een beslissing te nemen.
Uitleg tijdens consultgesprek

Behandeling bij haarkliniek Hairplus medical care

In onze haarkliniek kunt u verschillende haartransplantatie behandelingen ondergaan. We volgende doorvoor alle wetenschappelijke inzichten op de voet. Daardoor bent u verzekerd van de beste behandeling. Niet voor niets krijgt u bij Hairplus medical care een tevredenheidsgarantie.

Welke behandeling voor u optimaal is? Dat hangt af of u over voldoende haar beschikt dat kan worden gebruikt voor de transplantatie. Ook moeten die haren van een goede kwaliteit zijn en moet uw hoofdhuid elastisch genoeg zijn voor de ingreep. Maak u geen zorgen: u krijgt een betrouwbaar advies.

Behandelkamer 2 Hairplus medical care

Waarom kiest u voor Hairplus medical care?

Kwaliteit is door onze artsen en keurmerken gewaarborgd. We willen niet alleen voldoen aan de verwachting van de klant, we willen een klant die meer dan tevreden is. We realiseren ons dat verwachtingen voortdurend aan verandering onderhevig zijn. Daarom lopen we voorop op het gebied van haartransplantatie. Ontwikkelingen volgen we op de voet om toe te passen als het resultaat bewezen is.

Onze keurmerken

  • De Internationational Society of Hair Surgery (ISHRS) is het toonaangevende keurmerk op het gebied van haartransplantatie en behandelingen. De ISHRS heeft meer dan duizend leden in meer dan zestig landen. De ISHRS geeft ook onderwijs aan (haartransplantatie)artsen om de meest recente informatie over haarverlies te delen.

  • De European Society of Hair Restoration Surgery (ESHRS) is een nonprofit-organisatie die onderzoek doet naar techniek en behandeling om kaal worden tegen te gaan. ISHRS en ESHRS zijn overkoepelende organisaties voor internationale haarklinieken. Het bezit van een dergelijk keurmerk geeft aan dat de arts regelmatig wordt bijgeschoold door middel van congressen.

  • De Haarstichting is een onafhankelijke organisatie voor alles op het gebied van haar. Sinds enige tijd heeft de Haarstichting een keurmerk. Uiteraard heeft Hairplus medical het keurmerk als betrouwbare haarkliniek toegewezen gekregen. De haarstichting is in Nederland een autoriteit en zet zich ook in voor het goede doel.

 

  • De Inspectie voor Volksgezondheid houdt toezicht op veiligheid en kwaliteit van de gezondheidszorg. De IGZ controleert klinieken op die punten die voor cliënten minder snel zichtbaar zijn. De IGZ heeft Hairplus medical care als betrouwbare haarkliniek beoordeeld.

 

Wat kunt u van ons als haarkliniek verwachten?

  • Een professioneel medisch team. Het medisch team van Hairplus medical care is deskundig en ervaren. Onze haartransplantatieartsen en hair technicians voeren elke dag haartransplantaties uit. De artsen zijn gekwalificeerd en gecertificeerd en zijn bekend en ervaren met de nieuwste behandelingen voor haartransplantatie.
  • Optimale kwaliteit. U wilt zekerheid over de kwaliteit van uw behandeling. Wij ook. Daarom werken we met de beste specialisten op dit gebied en kiezen we voor de beste technologieën. Daardoor kunnen we u een natuurlijk resultaat van de behandeling garanderen. Ook in de voor- en nazorg hebben we alle aandacht voor u. En voor alle medische regels en richtlijnen die maar van toepassing kunnen zijn op een haarkliniek.
  • Tevredenheidsgarantie. Bij Hairplus medical care bent u zeker van een goed resultaat. We bieden u een tevredenheidsgarantie en een levenslange groeigarantie. Ook garanderen we u dat we de hoogste transplantatiedichtheid kunnen realiseren.
  • De beste prijs/kwaliteit-verhouding. De tarieven van Hairplus medical care laten zich vergelijken met elke andere kliniek. Vergelijk die tarieven dan eens met de aandacht en de kwaliteit die u bij ons krijgt. Dan bent u bij Hairplus medical care veel beter af.
  • Gratis consult.
We helpen u graag verder. Daarom is het eerste consult kosteloos. In een verhelderend gesprek vertellen we u alles over advies op maat, de  behandeling zelf, de preventie van haaruitval en de kosten. Tijdens het gesprek krijgt u een betrouwbare indicatie van de mogelijkheden: heeft u voldoende haar van goede kwaliteit dat kan worden gebruikt voor de ingreep? Ook controleert onze arts of uw hoofdhuid elastisch genoeg is.

Hoe kiest u een haarkliniek?

Een haartransplantatie doet u misschien maar eens in uw leven. Daarom is het niet eenvoudig om de juiste kliniek te vinden. Is een kliniek wel eerlijk in het advies? Beloven ze geen gouden bergen? Een tip: kijk naar de ervaringen van anderen. Bij Hairplus medical care delen we graag de ervaringen van onze klanten met u. In de 40 jaar dat we bestaan, hebben we al zeer veel haartransplantaties uitgevoerd. Let er daarom op of andere klinieken die u bezoekt óók zo transparant zijn.

Laat u ook goed voorlichten over de behandelingen. Tot 20 jaar terug was de FUT-transplantatie standaard. Die levert goede resultaten op, maar heeft ook een nadeel: het litteken dat aan de achterkant van uw hoofd achterblijft. Dat is het gevolg van het wegsnijden van een reep huid uit het donorgebied. Daarom is de FUE-haartransplantatie nu gemeengoed en doen wij geen FUT-behandelingen meer. Hairplus medical care was een van de eersten die met de FUE-methode is begonnen. Bij FUE worden haren per graft getransplanteerd. Zo’n graft is een haarwortel waaruit meerdere haren kunnen groeien; gemiddeld twee per graft.

Wij nodigen u graag uit voor een afspraak bij ons. U krijgt er dan meer gevoel bij. In ons geval: u ziet dan met eigen ogen dat we een moderne kliniek zijn die met geavanceerde apparatuur werkt.

 

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult