1. Tevredenheidsgarantie

We willen dat u tevreden bent. Daarom garanderen we dat ook. Bij Hairplus medical care krijgt u een realistisch beeld van het resultaat. U weet dus precies waar u aan begint. Wat we beloven, maken we ook waar. Met 35 jaar ervaring weten we als geen ander wat de mogelijkheden van een succesvolle haartransplantatie zijn. Is er toch nog een plekje dat naar uw idee beter kan? Dan zorgen wij voor een oplossing. Kosteloos!

2. Levenslange groeigarantie

De grafts die we transplanteren, zijn afkomstig uit de ‘eeuwige’ haarkrans, het gebied dat altijd haren blijft produceren. Met andere woorden: u heeft de zekerheid dat ze uw leven lang blijven groeien! Het maakt niet uit of haren naar een ander deel van het lichaam worden getransplanteerd: levenslange groei is levenslange groei. Hoeveel meer zekerheid wilt u?

3. Hoogst haalbare transplantatiedichtheid

U krijgt een eerlijk advies wat het hoogst haalbare dichtheid is bij een eventuele transplantatie. Een advies dat is gebaseerd op onze ervaring en uw haar. Volgt u dit advies op, dan weet u zeker dat u de hoogste transplantatiedichtheid heeft die haalbaar is.

4. Beste prijs/kwaliteit-verhouding van Nederland en België

Hairplus medical care garandeert de beste prijs/kwaliteit-verhouding voor een haartransplantatie in Nederland en België. Dat kan door ons deskundige medisch team, onze moderne kliniek met de nieuwste apparatuur en onze efficiënte aanpak, met behoud van de aandacht voor elke cliënt.

 

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult