Een deskundig en ervaren team

Onze specialisten zijn de besten op hun gebied. Zowel onze haartransplantatiearts als hairtechnicians zijn gekwalificeerd en gecertificeerd. Eén voor één hebben ze een jarenlange ervaring. Ze beheersen de technieken van tegenwoordig tot in de perfectie. Een voorbeeld: niet elke arts kan werken met microboortjes tussen de 0,5 en 0,8 mm, die worden gebruikt om haarzakjes te verwijderen. Een minder ervaren haartransplantatiearts zal eerder werken met grotere diameters, vanaf 0,9 mm. Dat levert een grotere kans op beschadiging op. Onze haartransplantatieartsen en hairtechnicians hebben die expertise wel.

Haarzakjes uit donorgebied

Als één van de grotere klinieken hebben we meer capaciteit. Daardoor kunnen we meer hairtechnicians inzetten dan andere klinieken. Een urenlange haartransplantatie is intensief werk voor een haartransplantatiearts. Daarom werken we met een rouleersysteem: artsen kunnen het precisiewerk dan afwisselen met momenten van rust. Bij grotere haartransplantaties kunnen we meer hairtechnicians inzetten. We hebben de bezetting van ons team daardoor altijd afgestemd op de grootte van een behandeling.

Met een groter medisch team in huis zijn we ook optimaal in staat alle ontwikkelingen en innovaties te volgen. Niet voor niets was Hairplus medical care een van de eerste klinieken in Nederland die werkte volgens de FUE-technologie.

Het advies tijdens het eerste consult gesprek wordt gedaan door het medisch team. Op die manier worden uw wensen en de medische mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar afgestemd. Door de jarenlange ervaring van het medisch team kunnen wij voor ieder haarprobleem een goed onderbouwd advies geven. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd voor een behandeling kiest. Daardoor kunnen we zeker stellen dat het resultaat van uw behandeling voldoet aan uw verwachtingen.

 

State of the art technologieën

Vakmanschap van haartransplantatieartsen is belangrijk. Net als de technologie die zij gebruiken. Hairplus medical care investeert continu in innovaties. Zo kunnen we de resultaten van onze haartransplantaties optimaliseren. En zo kunnen we ook de voorzieningen in onze medische ruimten up-to-date houden.

In de behandelruimten hangen LED OK-lampen, die geven een beter zicht dan bij traditionele verlichting. Wettelijke eisen van het ministerie van Volksgezondheid volgen we nauwgezet op. Het niveau van hygiëne, steriliteit en behandelprotocollen steekt ver uit boven die wettelijke eisen.

Hairplus behandelkamer 2

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult