Wat een goede indruk geeft van wat u kunt verwachten van een haarimplantatie bij Hairplus medical care, zijn de ervaringen van anderen.

Welke Bekende Nederlanders kozen voor een haartransplantatie? ›

Autocoureur Robert Doornbos, entertainer Marc-Marie Huijbregts, dj Gerard Ekdom, ex-voetballer Andy van der Meyde: het zijn uiteenlopende bekende Nederlanders die één ding gemeen hebben. Ze hebben gekozen voor een haarimplantatie bij Hairplus medical care. Meer over bekende cliënten leest u op deze pagina. Natuurlijk zijn er nog meer bekende namen die bij ons zijn binnengestapt. Om redenen van privacy hebben we echter niet alle namen opgenomen.

Lees meer over hun ervaring

Haartransplantatie video’s ›

Benieuwd naar hoe het nu werkt, zo’n haartransplantatie bij Hairplus medical care? Om u goed te informeren, vindt u een aantal verhelderende video’s op onze site. Ook kunt u hier de verrassende ‘coming out’ van Marc-Marie Huijbregts over zijn eigen haartransplantatie in De Wereld Draait Door terugvinden. Verder onder meer: het SBS6-programma Feiten en Fabels over haarimplantaties.

Bekijk de video’s

De haartransplantatie vóór en na ›

Een wereld van verschil. Zo mag u het effect van een haartransplantatie gerust noemen. De bewijzen vindt u trouwens op onze site. In een aantal voor-en-na-situaties kunt u het opmerkelijke effect van een behandeling met eigen ogen constateren.

Bekijk de voor-en-na foto’s