Het is nog niet eens lang geleden dat Hairplus medical care de namen van bekende cliënten geheim hield, om redenen van privacy. Tegenwoordig is dat anders. In snel tempo is de haartransplantatie geaccepteerd geraakt. En die bekende artiest, sporter of muzikant – toch al gewend aan media-aandacht – kiest er vaak zelf voor om de haartransplantatie bekend te maken. Daarom vindt u op deze pagina een actueel overzicht van bekende namen. Wie zijn er zoal bij Hairplus medical care onder behandeling geweest?

Robert Doornbos

Opvallend detail: Robert Doornbos begon zijn sportcarrière op… de tennisbaan. Een toevallige ontmoeting met Jacques Villeneuve, toentertijd de beste coureur ter wereld, veranderde alles: hij koos voor een vervolg in de auto. En met succes. Tót de opmars van Max Verstappen was Robert de laatste Nederlandse coureur in de Formule-1. Hij is bekend geworden als coureur voor Team Minardi in de Verenigde Staten. Hij reed ook in de Champ Car World Series. Lees hier meer over zijn ervaring!

Marc-Marie Huijbregts

Misschien wel de meest spraakmakende ‘haarmetamorfose’ in bekend Nederland. De ‘tafelheer’ in De Wereld Draait Door maakte in 2009 op tv zelf bekend altijd pruiken te hebben gedragen. Het leverde een stortvloed aan media-aandacht op. Ook zijn transplantatie bij Hairplus medical care haalde de tv (Matthijs van Nieuwkerk: ‘Hoe is het met je bolletje?’). Marc-Marie is daarmee een van onze meest bekende cliënten. Een bekendheid die hij vooral verkreeg door zijn veelzijdigheid als acteur, cabaretiér en presentator. Lees hier meer over zijn ervaring!

Gerard Ekdom

Regelmatig maakte hij deel uit van de bemanning van het Glazen Huis van 3FM Serious Request, maar radiomaker Gerard Ekdom heeft er al een lange carrière opzitten. Sinds hij als 14-jarig begon met radio maken is hij op veel verschillende zenders te horen geweest. Niet alleen op de radio, maar ook op tv. In 2015 maakte hij ook zijn debuut als presentator van de Top 2000.

Hugo Metsers

Bekende naam, ook omdat zijn vader dezelfde naam draagt. Om die reden wordt Hugo ook weleens aangeduid als Hugo III. Net als pa Metsers dankt hij zijn bekendheid aan zijn acteerprestaties. Hugo Metsers was te zien in een veelheid aan Nederlandse films en tv-series, zoals Zwartboek, Het Huis Anubis en Flikken Maastricht. Ook is hij actief als regisseur, onder meer van commercials, bedrijfsfilmpjes en documentaires. Lees hier meer over zijn ervaring!

Maurice Pierôt

‘Lifestyle is hairstyle’ staat er prominent te lezen op zijn eigen website. Met drie kapsalons met topstylisten in Amsterdam, Haarlem en Heemstede behoort Maurice Pierôt tot de topkappers van Nederland. Bekend is hij vooral van de vestiging in de druk bezochte Van Baerlestraat in Amsterdam, waar klanten ook terecht kunnen voor make-up en styling. Al jarenlang zijn bekende couturiers bekende gezichten in de salon. Ook is hij bekend als kapper tijdens de Amsterdam Fashion Week. Bekijk hier het televisie item over Maurice Pierôt.

Andy van der Meijde

Ooit was hij een van de vele jonge talenten die Ajax voortbracht. Als rechtsbuiten leek Andy van der Meijde een grote toekomst tegemoet te gaan. Hij schopte het ook tot grote clubs: Internazionale Milan en Everton, maar een echte doorbraak bleef uit. In 2012 onthulde Andy in zijn biografie ‘Geen genade’ dat hij door verslaving zijn profcarrière en huwelijk heeft verwoest. Ook die onthullingen leverden hem weer veel bekendheid op. Tegenwoordig is Andy een veelgevraagd spreker en tv-persoonlijkheid, regelmatig te zien in realityprogramma’s. Lees hier meer over zijn ervaring!

Edwin van Wooning

Op jonge leeftijd kreeg hij al last van haaruitval. Maar Edwin van Wooning liet het er niet bij zitten. Hij richtte de Haarstichting op, een platform voor mensen die net als hij geplaagd werden door oprukkende kaalheid. Na twee mislukte ingrepen in Turkije koos Edwin voor een haartransplantatie bij Hairplus medical care. ‘Een groot succes!’

Frank Wisse

Als directeur en eigenaar heeft Frank Wisse in dertig jaar tijd veel van de entertainmentbusiness gezien. Hij heeft diverse functies gehad bij Polygram en Dino Music/BMG. Tegenwoordig is Frank vooral actief met zijn eigen bedrijf Talent Company: personal management with a personal touch.

Sebastiaan Kranenburg

In veel fotoreportages voor prominente opdrachtgevers is hij al te zien geweest. Als internationaal model heeft Sebastiaan Kranenburg veel succes, tegenwoordig vooral als model in opdracht van Independent Model Management Milaan.

Frank van Etten

Frank van Etten is een Nederlandse zanger, die de laatste jaren regelmatig hitjes scoorde in de Single Top 100. Met zijn vierde album ‘Mijn gevoel’ haalde hij een 28ste plaats in de Album Top 100. Tegenwoordig heeft Frank zijn eigen platenlabel. Hij produceert daarvoor bekend en onbekend talent.

Salim Seghers

Jos Aerts werd bekend onder zijn artiestennaam Salim Seghers, waarmee hij optreedt als Vlaams charmezanger. De oorspronkelijke leraar deed het goed in zijn nieuwe rol. Met ‘Verlaat me nooit’ scoorde hij wekenlang een nummer 1-positie in de Vlaamse hitlijsten.

Marvin Ophof

Schiedammer Marvin Ophof werd bekend als partner van huispakkengoeroe Roy Donders.

 

Meer informatie?

Plan een gratis consult in of neem contact op.