Na met zijn kersverse vrouw een nieuwe start te hebben gemaakt door in het huwelijk te treden zal Andy van der Meijde door een haartransplantatie een andere nieuwe start maken. De haartransplantatie van Andy van der Meijde zal op 4 oktober bij haartransplantatie kliniek Hairplus medical care plaatsvinden.

andy-van-der-meijde-haar-transplantatieAndy van der Meijde is de afgelopen periode veelvuldig op tv te zien geweest. De voormalig stervoetballer liet de u thuis een kijkje in zijn leven geven door zijn eigen reality show en toonde zich met het SBS 6 programma “sterren springen” van zijn stoere kant.

Hairplus medical care Andy van der Meijde

Waarom Andy van der Meijde heeft gekozen voor een haartransplantatie is geen toeval. Hairplus medical care in Barendrecht is de kliniek met de meeste ervaring. Daarnaast hebben een groot aantal bekende Nederlanders zich door de deskundige haartransplantatie artsen van de kliniek behandeld. De kliniek heeft tevens een tevredenheidsgarantie waardoor je zeker weet dat het resultaat wordt zoals dit besproken is tijdens een consultgesprek.

Na de haartransplantatie Andy van der Meijde zal hij een aantal weken rustig aan moeten doen. Intensief sporten zullen de eerste dagen worden afgeraden.

Toch zal het herstel snel zijn door de gekozen haartransplantatie methode. Andy van der Meijde heeft gekozen voor een Fue haartransplantatie. Dit is de meest voorkomende behandeling waarbij grafts van achter op het hoofd naar kale plekken op het hoofd worden getransplanteerd. De getransplanteerde grafts zullen de rest van Andy’s leven haren blijven produceren.

Andy heeft gekozen voor 2000 grafts . In een graft (haarzakje) kunnen één, twee of drie haren zitten. Gemiddeld zitten er 2,2 haren per haarzakje. 2000 grafts zijn dus ongeveer 4400 haren.

Het medische team van Hairplus medical care heeft veel ervaring met de Fue haartransplantatie en beheerst de techniek tot in de puntjes. De artsen kunnen de donorharen snel en nauwkeurig uit het donorgebied onttrekken met speciale micro boortjes van 0,5 tot 0,8 millimeter. Bij deze methode blijven er door het specialisme van de artsen na genezing geen zichtbare littekens achter.

Voordat Andy van der Meijde van de resultaten van zijn haartransplantatie kan genieten zal hij wel negen tot twaalf maanden moeten wachten. De haren zijn na deze periode goed doorgegroeid en aangesterkt. Na jarenlang kort geschoren door het leven te gaan zal hij dit er zeker voor over hebben.

Haartransplantatie Andy

Bent u net als Andy niet geheel tevreden over de dichtheid van uw haar? Misschien is het goed om een consultgesprek in te plannen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Er rust door de vele behandelingen van bekende personen al lang geen taboe meer op haartransplantatie behandelingen. Marc Marie Huijbregts, Wesley Sneijder zijn maar een paar namen uit het rijtje van personen die u voor gingen.

 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.
 
Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult