Anti aging door haartransplantatie

Oud worden is iets waar iedereen mee te maken krijgt met alle gevolgen van dien. De een accepteert dit sneller en makkelijker dan de ander. Bij sommigen gebeurt het zichtbaar verouderen eerder in de vorm van haaruitval. De mooie bos haar waarmee talloze hippe kapsels konden worden aangemeten heeft plaats gemaakt voor een ietwat geforceerd kort kapsel waardoor haaruitval minder zichtbaar wordt. Niet veel later zal er kaalheid optreden en is een gemillimeterd kapsel de enige overgebleven optie. Daarbij komt nog de zelfkwelling die wordt veroorzaakt doordat kalende mensen vaak gaan letten op de haarsituatie van hun omgeving. Geen prettige situatie, gelukkig is er wel een prettig oplossing!

De invloed van een haartransplantatie op de geschatte leeftijd

Er zijn immens veel anti aging producten te vinden in nog meer drogisterijen, supermarkten en apotheken. Welke het beste werkt hangt natuurlijk van de situatie en de persoon af. Niet verrassend is het dat men er na een haartransplantatie een stuk jonger uit ziet. In sommige gevallen werd men zelfs 10 jaar(!) jonger geschat dan voor de haartransplantatie. Ook zorgde de teruggekeerde haarbos voor een flinke boost in het zelfvertrouwen, wat natuurlijk weer een goede invloed heeft op de uitstraling en u dus een stuk energieker en jonger oogt. Daar kan geen anti aging crème tegenop.

Wil u er 10 jaar jonger uitzien?

Het eindresultaat van een haartransplantatie is niet bij iedereen hetzelfde. De een wordt er 10 jaar jonger door, de ander zal een minder groot verschil merken. De beste manier om erachter te komen wat een haartransplantatie voor u kan betekenen is het zoeken naar ervaringen van mensen die al een haartransplantatie hebben ondergaan.

Het effect van een haartransplantatie hangt af van verschillende factoren. In hoeverre u last van haaruitval heeft bijvoorbeeld. Is dit beginnend of bent u vrijwel geheel kaal? Is het donorgebied goed en heeft dit gebied dikke haren? Dit is een greep uit de verschillende factoren die bepalen welke methode voor u het meest geschikt is. Wat voor u de beste optie is en welk resultaat voor u haalbaar is, is altijd te bespreken met een specialist. Wilt u meer weten over haartransplantaties, welke methode  voor u geschikt is of heeft u gewoon een paar vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult