Afgelopen jaren is het taboe omtrent haartransplantatie doorbroken. De huidige ‘haartrend’ betreft nu een volle baard en snor. Veel mensen hebben echter geen baardgroei. Een baardtransplantatie en snortransplantatie is daarom momenteel een hot item.

Hairplus medical care heeft al meer dan 35 jaar ervaring met haartransplantatie. In deze 35 jaar heeft haartransplantatie interessante ontwikkelingen doorgemaakt. Zo wordt tegenwoordig in Nederland bijna alleen nog maar de FUE haartransplantatie toegepast. Deze vorm van haartransplantatie geeft geen littekens en heeft een zeer korte hersteltijd.

Tijdens een haartransplantatie worden haren vanuit het donorgebied getransplanteerd naar het gewenste ontvangstgebied op het hoofd. Het wordt tegenwoordig steeds populairder om haar te transplanteren van het donorgebied naar de wangen en bovenlip. Veel mensen kampen tegenwoordig namelijk met weinig baardgroei. Men vindt lang haar bij vrouwen ‘vrouwelijk’. Baardgroei wordt bij mannen gezien als ‘mannelijk’. Overweegt u ook een baartransplantatie of snortransplantatie?

baardtransplantatie-snortransplantatie-Baardtransplantatie en snortransplantatie

De baardgroei verschilt sterk per persoon. Sommige mensen hebben sterke baardgroei en andere mannen bijna niet. Dit kan door de desbetreffende persoon als zeer storend worden beschouwd. Gelukkig is hier tegenwoordig iets aan te doen. Sommige mannen kiezen alleen voor een snortranslantatie. Er zijn ook mannen die kiezen voor een baardtransplantatie en snortransplantatie.

Een vollere baard dankzij Hairplus medical care

Wilt u ook een vollere baard? Of wilt u eindelijk uw snor kunnen laten staan. Dan is een baardtransplantatie of snortransplantatie mogelijk iets voor u. Hairplus medical care heeft veel ervaring met deze vorm van haartransplantatie. U kunt nu geheel gratis en vrijblijvend een consult bij ons inplannen. Dit kunt u online doen of u kunt per telefoon een consult inplannen.

Hairplus medical care met nieuwsitem over baardtransplantatie in Hart van Nederland.

Op dinsdag 1 april is er in de uitzending van het SBS6 programma Hart Van Nederland een nieuwsitem over baardtransplantatie te zien. Hierin zal Ed Maat van haartransplantatie kliniek Hairplus medical care aan het woord komen. Baardtransplantatie wordt gezien als een ware trend onder jonge mannen. We zullen deze uitzending spoedig met u delen via de website en ons YouTube kanaal.