Andy van der Meijde heeft zaterdag 4 oktober 2014 bij haartransplantatiekliniek Hairplus medical care in Barendrecht een haartransplantatie ondergaan. Dat Andy van der Meijde vroeger al met zijn haaruitval zat, weet bijna niemand. Hij spreekt er echter nu heel open over en dankzij de openheid van BN’ers zoals Andy is het taboe omtrent deze cosmetische ingreep de laatste jaren doorbroken.

Er zijn ruim 2.000 grafts, ook wel haarzakjes genoemd, getransplanteerd. Dit komt overeen met ongeveer 4.500 haren. De behandeling heeft in totaal zo’n 9 uur geduurd. Zijn donorharen, de achterkant- en zijkanten van het hoofd, waren van goede kwaliteit. Er wordt dan ook een mooi resultaat verwacht.

Iedereen kent hem nu met een kaal hoofd. Dankzij deze haartransplantatie kan hij in de zomer van 2015 weer met een volle bos haar door het leven.

Lees hier meer ervaringen van Bekende Nederlanders!

 

Sophie-in-de-kreukels_Andy-van-der-Meijde

 

27 september jl. was Andy van der Meijde te zien in de mannen editie van het programma ‘Sophie in de kreukels’. Tijdens de controle van Andy liep Sophie een mee en vroeg hem ondertussen het hemd van het lijf over zijn motieven voor een haartransplantatie.

Kijk hier de aflevering terug!