Er zijn in de haartransplantatie branche continu interessante ontwikkelingen aan de gang. Er wordt veel geld geïnvesteerd in onderzoek naar haargroeimiddelen. Er wordt daarnaast ook veel geld geïnvesteerd in haartransplantatie onderzoek. Wij houden als haarkliniek dergelijke onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen uiteraard goed in de gaten. Daarnaast doen wij in samenwerking met het Haartransplantatie Centrum ook veel onderzoek. Dit maakt Hairplus medical care een voorloper op het gebied van innovatie.

Haartransplantatie onderzoek en ontwikkelingen

Er zijn continu ontwikkelingen binnen onze branche. De belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie zijn:

–          De FUE haartransplantatie wordt steeds verder verbeterd. De FUT haartransplantatie wordt daarentegen steeds minder uitgevoerd door de meeste haarklinieken.

–          De haarsparende haartransplantatie behandeling wordt door Hairplus medical care verder geprofessionaliseerd. Er zijn slechts weinig klinieken die dezelfde haartransplantatie volumes kunnen behalen als onze haarkliniek.

–          Er is een haartransplantatie robot ontwikkeld, maar lijkt nog weinig steun te krijgen vanuit de branche.

Interessant haartransplantatie onderzoek

Er wordt veel onderzoek gedaan omtrent het onderwerp haartransplantatie. Uit deze onderzoeken is onder andere het volgende naar voren gekomen:

–          De haartransplantatie behandeling wordt door een steeds breder publiek geaccepteerd. Het taboe wordt doorbroken.

–          Een klein gedeelte van de mensen die een haartransplantatie ondergaat, doet dit i.v.m. psychische problemen.

–          Een ruime meerderheid van de mensen die een haartransplantatie ondergaat, doet dit i.v.m. cosmetische doeleinden.

–          Het aantal haartransplantaties dat is uitgevoerd, is in 2014 verder gestegen en zal naar verwachting verder stijgen in 2015.

 
 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.
 
Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult