In Nederland bevinden zich meer dan 10 haartransplantatie klinieken. We begrijpen dat het voor u erg moeilijk kan zijn om een geschikte kliniek te selecteren. U wilt uiteraard bij de beste haartransplantatie kliniek van Nederland worden behandeld. Maar hoe vindt u de beste kliniek? Er zijn een aantal factoren waarop u kunt letten, bij het selecteren van een kliniek.

beste-haartransplantatie-kliniekWat is een haartransplantatie kliniek?

De naam zegt het al. Bij een haartransplantatie kliniek worden haartransplantaties uitgevoerd. Er bestaan klinieken die alleen haartransplantaties uitvoeren. Deze zijn gespecialiseerd in deze behandeling. Er zijn ook zogenaamde privé klinieken die meerdere cosmetische behandelingen uitvoeren. Een ander woord voor haartransplantatie is haarimplantatie. Tegenwoordig worden in Nederland vooral FUE-haartransplantaties uitgevoerd. Bij deze vorm van behandeling worden de grafts één voor één uitgeboord met een hol boortje of holle naald. De grafts komen vanaf het achterhoofd, het donorgebied. Ze worden getransplanteerd naar het gewenste ontvangstgebied.

Beste haartransplantatie kliniek

Sommige klinieken zijn gespecialiseerd in haartransplantaties. Er zijn ook klinieken die meerdere cosmetische behandelingen uitvoeren. De beste haartransplantatie kliniek van Nederland is uiteraard subjectief. Veel mensen vinden bepaalde zaken bij klinieken vaak echter belangrijk. U kunt de beste haartransplantatie kliniek van Nederland vaak aan de volgende factoren herkennen:

– De kliniek behandelt (veel) BN’ers.

– De kliniek heeft zowel cliënten uit Nederland als uit het buitenland.

– De kliniek scoort goed op ervaringswebsites.

– De kliniek is gespecialiseerd in haartransplantatie.

– De kliniek hanteert in bepaalde gevallen een wachtlijst.

– De arts en het medisch team hebben veel ervaring.

– De kliniek beschikt over verschillende keurmerken.

– De kliniek kan ook baardhaartransplantatie en wimpertransplantatie behandelingen uitvoeren.

Hairplus medical care

Veel mensen vinden Hairplus medical care de beste haartransplantatie kliniek van Nederland. Onder andere, omdat deze kliniek voldoet aan alle bovengenoemde factoren. Veel BN’ers en cliënten uit het binnen- en buitenland zijn u reeds voorgegaan. Ook zien wij de afgelopen jaren een sterk toenemende vraag van cliënten uit België en Duitsland. U kunt bij Hairplus medical care gratis en geheel vrijblijvend een consult inplannen. Dit kunt u online doen of per telefoon.

Hairplus medical care hoort bij de top-3 van grootste haartransplantatie klinieken in Nederland. Dit wordt je niet zomaar. Dankzij jarenlange ervaring en investeringen in innovatie, personeel en artsen is deze haartransplantatie kliniek uitgegroeid tot een top-3 aanbieder van de Benelux. Onze kliniek wordt daarnaast geroemd om de interessante haartransplantatie prijzen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitmuntend. U wilt een haartransplantatie ondergaan? Twijfel dan niet langer en kies voor Hairplus medical care.

 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult