Documentaire: Directeur Haarstichting ondergaat haartransplantatie bij Hairplus medical care

Afgelopen 2 jaar hebben we ervoor gekozen om, wanneer de BN’er hiermee akkoord is, openheid te geven over de haartransplantatie die de desbetreffende persoon bij Hairplus medical care heeft ondergaan. Sindsdien zijn een groot aantal bekende Nederlanders succesvol behandeld bij onze haarkliniek. Maandag 16 maart heeft de directeur van de Nederlandse Haarstichting een haartransplantatie laten uitvoeren bij onze haartransplantatie kliniek.

1000 grafts – FUE haartransplantatie op de kruin

 

edwin-ht-1De directeur van de Haarstichting, Edwin van Wooning, heeft driemaal eerder een haartransplantatie ondergaan. Afgelopen jaren begon de kruin kaal te worden. Hier irriteerde hij zich erg aan. Bij veel verschillende activiteiten werd hij beperkt door het dunner wordende haar. Zwembaden werden vermeden, regen werd vermeden en hij ging niet meer naar buiten zonder Toppik op de kalende plek te hebben gedaan. Kortom, het was voor hem tijd om hier iets aan te doen. Er zijn maar liefst 1.000 grafts getransplanteerd. Er wordt een erg mooi resultaat verwacht, dankzij de ervaring van de arts en het medisch team met soortgelijke behandelingen.

Hoe is de haartransplantatie ervaren?


edwin-ht-2De directeur van de Haarstichting laat het volgende weten: “Vanaf het begin ben ik erg professioneel en prettig begeleid door de specialisten van Hairplus medical care. Ik heb geen pijn gehad tijdens de behandeling, het was een ontspannen en interessante dag. Ik kijk uit naar het uiteindelijke resultaat, dit zal over een maand of 9 duidelijk zijn.”

Documentaire gemaakt over deze behandeling

Een camerateam, werknemers van Shownieuws, heeft de behandeling van begin tot einde gefilmd. Hier wordt een korte documentaire over gemaakt. Voor en na foto’s en de haartransplantatie video volgen binnenkort op de site.