Wanneer mensen verschillende keuzes hebben, kan het soms behoorlijk lastig zijn om goed te kiezen. Dit geldt voor zowel producten als diensten. Een dienst is echter minder tastbaar. Om deze reden is het gevoel dat u bij een dienst als een haartransplantatie krijgt, van doorslaggevend belang.

Wij kennen als geen ander de verschillende haartransplantatie klinieken in Nederland. Deze zijn er in alle soorten en maten. Sommige haarklinieken zijn erg extravagant, andere klinieken zijn juist wat meer bescheiden. Per persoon kan het verschillen of deze haarklinieken als “fijn” of als “prettig” worden beschouwd. Er zijn klinieken die ervoor kiezen om heel zakelijk met u om te gaan. Er zijn echter ook klinieken die ervoor kiezen om juist voor de informele benadering te kiezen.

krijgt u een fijn gevoel bij?

Vrijwel iedereen heeft een voorkeur en er zijn een aantal zaken erg belangrijk bij de keuze van een haartransplantatie kliniek. In eerste instantie kijken mensen vaak naar de haartransplantatie mogelijkheden en methoden. Tegenwoordig kiest vrijwel iedereen voor de FUE haartransplantatie behandeling. Deze behandelmethode kent namelijk een korte hersteltijd en laat geen littekens achter, zoals bij bijvoorbeeld de FUT haartransplantatie wel het geval is.

In eerste instantie kijken mensen vaak op internet hoe veilig en betrouwbaar een haarkliniek is. Dit wordt gedaan door te kijken naar ervaringen van anderen, door voor en na foto’s te bestuderen, door te kijken hoe professioneel de haarkliniek er uit ziet of er veel bekende Nederlanders zijn die voor de kliniek kiezen, etc.

Deze duidelijke kenmerken zijn vaak een eerste stap in de goede richting. Nadat er verschillende potentiële klinieken zijn geselecteerd, wordt het tijd om naar de klinieken te gaan voor een consult.

Wanneer u het consult inplant, krijgt u hier waarschijnlijk al een gevoel bij. Ging dit eenvoudig via internet of werd u goed en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon? Tijdens het consult bepaalt u of u goed wordt geholpen en een goed gevoel krijgt bij de kliniek. Dit hangt vaak onder andere af van de kennis van de specialist die u te woord staat en of u zich kunt identificeren met de haarkliniek.

Ervaar het zelf!

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze haarkliniek. Ervaar zelf het gevoel dat u bij onze haartransplantatie kliniek krijgt en straal binnenkort weer met uw nieuwe haar!

Neem contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.
 
Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult