Vind hier uitgebreide informatie over de FUE haartransplantatie van Dean Saunders. Deze haartransplantatie werd woensdag 28 januari 2015 uitgevoerd bij Hairplus medical care. Bij de haartransplantatie kliniek Hairplus medical care in Barendrecht zijn afgelopen jaar een groot aantal bekende Nederlanders behandeld. Onder andere Andy van der Meijde, Gerard Ekdom, Marc-Marie Huijbregts en Hugo Metsers hebben ervoor gekozen om iets te doen tegen hun haaruitval. Ze hebben gekozen voor een behandeling bij onze haarkliniek.

haartransplantatie-dean-saunders

Haartransplantatie Dean Saunders of HaarStamcel transplantatie Dean Saunders?

Dean Saunders heeft eerder een aantal haartransplantaties ondergaan. Hij heeft eerder gekozen voor een HaarStamcel transplantatie bij het Hair Science Institute. Niet iedereen weet dat er eerder haar bij deze BN ‘er is getransplanteerd. Dean Saunders heeft er altijd voor gekozen om het haar te millimeteren. Omdat er sprake was van een groot kalend gebied, zijn er meerdere behandelingen nodig voor een mooi en volledig dekkend resultaat. Voor de laatste behandeling heeft Dean Saunders gekozen voor een haartransplantatie bij Hairplus medical care. Er zullen in totaal ruim 1.250 grafts of haarimplantaten worden getransplanteerd. Het gebied dat zal worden behandeld, is de kruin. Het duurt gemiddeld zo’n 8 maanden voordat de grafts weer opnieuw beginnen te groeien. Over zo’n 8 maanden kan Dean Saunders dus weer zijn haar laten groeien, zonder dat er sprake is van een kale kruin.

Haartransplantatie borsthaar Dean Saunders

Dean Saunders heeft verschillende HaarStamcel transplantaties laten uitvoeren. Hierdoor is een gedeelte van zijn donorgebied verloren gegaan. Iedere persoon heeft gemiddeld tussen de 3.000 en 7.000 grafts in het donorgebied, welke kunnen worden gebruikt voor het transplanteren van het haar. Omdat het donorgebied van Dean Saunders bijna uitgeput is, is er voor gekozen om ook een gedeelte van het borsthaar te transplanteren. Bij sommige personen wordt er voor gekozen om lichaamshaar te transplanteren. Wanneer er lichaamshaar wordt gebruikt, wordt er over het algemeen gekozen voor borsthaar of baardhaar. Dit haar is vooral geschikt om bepaalde gebieden op het hoofd op te vullen. Wanneer er sprake is van dun haar op de kruin, is dit haar geschikt om de dichtheid van het haar op deze plek te vergroten.

Dean Saunders haarimplantatie updates

Er zullen regelmatig updates worden gegeven van hoe de haarimplantatie van Dean Saunders zich ontwikkelt. Het haar zal na 3 maanden weer beginnen te groeien. Na 8 tot 12 maanden is het resultaat optimaal. Begin 2016 zal het resultaat dus optimaal zijn. Dean Saunders is erg blij dat hij nog in aanmerking kwam voor de FUE haartransplantatie bij Hairplus medical care. In combinatie met de transplantatie van het borsthaar wordt er een erg mooi resultaat verwacht. Hij kwam niet langer in aanmerking voor de HaarStamcel transplantatie van het Hair Science Institute, omdat het donorgebied niet langer toereikend was. Dean Saunders kijkt er naar uit dat hij zijn haar weer kan laten groeien.