De voordelen van een FUE haartransplantatie behandeling boven een FUT haartransplantatie behandeling.

Veel mensen die op zoek zijn naar welke behandeling het meest geschikt is zoeken vaak op FUE vs FUT haartransplantatie. Er is al enige tijd een discussie aan de gang over wat de meest succesvolle haartransplantatie methode is.

fue-vs-fut

Aan de ene kant zijn er mensen die een FUE haartransplantatie beter vinden in vergelijking met een FUT haartransplantatie. Aan de andere kant zijn er mensen die denken dat een FUT haartransplantatie de beste resultaten geeft. In dit artikel behandelen we dit onderwerp en geven we aan wie er in onze optiek gelijk heeft. Wie er gelijk heeft hangt af van bepaalde factoren als het aantal benodigde grafts, het aantal haren in het donorgebied en de bijbehorende kwaliteit van deze haren. De laatste jaren is de FUE haartransplantatie behandeling erg populair geworden. Naar onze mening is dit niet zonder reden.

We sommen hieronder vijf redenen op waarom de FUE haartransplantatie de laatste jaren in populariteit is gestegen.

1. De FUE haartransplantatie zorgt voor een hogere dichtheid en daardoor goede dekking met een natuurlijk resultaat. Dit mag gezien worden als een van de belangrijkste redenen waarom mensen vaker kiezen voor een FUE behandeling. Normaliter kunnen er met een FUE dus meer haren per vierkante centimeter worden getransplanteerd.

2. Wanneer een haartransplantatie litteken voor u een probleem vormt kunt u het beste kiezen voor een FUE haartransplantatie.

3. De duur van de genezing is vele malen korter bij een FUE haartransplantatie in vergelijking met een FUT haartransplantatie. Weer een punt erbij voor FUE in de strijd FUE vs FUT.

4. In uw huid wordt niet gesneden. Mogelijk heeft u op het internet gelezen of gezien dat er bij een haartransplantatie chirurgische messen komen kijken. Bij een FUE haartransplantatie is dit niet aan de orde.

5. Mede doordat er niet wordt gesneden is de hersteltijd van een FUE haartransplantatie vele malen korter. Dit betekent dat u een dag na de behandeling alweer aan het werk kunt. Ook is de napijn van de behandeling hierdoor minder.

Haartransplantatie kliniek Hairplus medical care is met meer dan 35 jaar ervaring dé kliniek met de meeste ervaring op het gebied van FUE haar transplantatie. U kunt kosteloos een afspraak maken voor een consult gesprek om te zien wat bij u de mogelijkheden zijn.