Een haartransplantatie is niet goedkoop. Sterker nog, een haartransplantatie is vaak een behoorlijke investering. Een haartransplantatie kost al snel tussen de 1.500 en 9.000 euro. Om deze reden zijn veel mensen op zoek naar een goedkope haartransplantatie. Er zitten echter nogal wat haken en ogen aan een goedkope haartransplantatie. We zullen het uitgebreid hebben over de voor- en nadelen van een goedkope cosmetische behandeling.

goedkope-haartransplantatieWaar vind ik een goedkope haartransplantatie?

Het is niet eenvoudig om een goedkope haartransplantatie te vinden, waarbij de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Soms zijn er interessante haartransplantatie acties, waardoor de haartransplantatie goedkoper wordt. Een voorbeeld is het flex tarief of de last minute boeking bij Hairplus medical care. In Turkije zijn de haartransplantatie kosten vaak lager dan in Nederland. Soms kan het enkele duizenden euro’s schelen. Ondanks de lagere kosten in landen als Turkije, ondergaat toch het grootste gedeelte van de geïnteresseerden liever een haartransplantatie in Nederland.

Nadeel van haartransplantatie in het buitenland

Een haartransplantatie in het buitenland heeft een aantal nadelen. Om te beginnen is er vaak een verschil in moedertaal. Bij een cosmetische behandeling is het van essentieel belang dat u uw wensen goed kunt verwoorden. Het kan grote problemen opleveren, wanneer de arts niet precies weet wat u graag wilt. Daarnaast moeten er na een haartransplantatie vaak nacontroles worden ingepland. Een nacontrole wordt erg lastig wanneer de arts of de kliniek zich duizenden kilometers van uw huis bevindt. Een ander belangrijk nadeel is dat de kennis en kwaliteit van klinieken in het buitenland vaak minder is. Het is van groot belang dat de haartransplantatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Een goedkope haartransplantatie kan anders uiteindelijk uitpakken als duurkoop.

Haartransplantatie met zeer scherpe prijzen

De ene persoon vindt een bepaalde haartransplantatie goedkoop, terwijl een ander dit misschien wel een dure haartransplantatie vindt. Bent u op zoek naar een goedkope haartransplantatie? Dit is uiteraard gedeeltelijk subjectief. Daarnaast is het verstandig om op zoek te gaan naar goede prijs / kwaliteit verhouding. Een haar transplantatie is en blijft tenslotten een medische ingreep. Het laatste dat u wilt is dat er iets mis gaat. Daarom werken wij met een zeer proffesioneel medisch team, moderne behandelkamers en de laatste technieken. Met meer dan 35 jaar ervaring en honderden behandelingen per jaar bent u bij haartransplanatiespecialist Hairplus medical care aan het juiste adres. We nodigen u daarom graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij ons in Barendrecht. U kunt dan uitgebreid uw wensen aan ons voorleggen en we kunnen bespreken wat u verwacht. Daarnaast kunnen we veel voor en na foto’s van haartransplantatie behandelingen aan u voorleggen.