Een haartransplantatie is voor veel personen een behoorlijke investering. Om deze reden vinden veel personen het interessant om op de behandeling te kunnen besparen. Dit kan onder andere worden gedaan met behulp van een haartransplantatie actie. Dankzij haartransplantatie acties kunt u soms veel geld besparen. Mogelijk kunt u ook veel geld besparen op uw haartransplantatie behandeling.

haartransplantatie-actie

Erfelijke haaruitval

Een groot gedeelte van de mensen krijgt te maken met erfelijke haaruitval. Sommige mensen krijgen hier al op jonge leeftijd mee te maken. Het is ook mogelijk dat de erfelijke haaruitval pas zijn intrede doet wanneer u gepensioneerd bent. Deze vorm van haaruitval ontstaat door de hormonen. Het gaat om het hormoon testosteron. De ene persoon is hier gevoeliger voor dan de ander. Dit is ook direct de reden waarom de ene persoon eerder “kaal” wordt dan de ander. Door het omzetten van testosteron in DHT in de haarwortels, groeien de haren steeds minder sterk terug. Uiteindelijk worden de haren zo zwak, dat er helemaal geen haren meer te zien zijn. Een voordeel van deze vorm van haaruitval, is dat het haar op het achterhoofd altijd blijft groeien. Dit gebied is namelijk niet gevoelig voor DHT. Wanneer de haren vanaf het achterhoofd worden getransplanteerd naar het kale of kalende gebied, behouden deze haren de eigenschappen van het haar op het achterhoofd. Deze getransplanteerd haren zullen uw hele leven dus blijven groeien. Om deze reden kan een haartransplantatie u mogelijk helpen. Veel mensen zijn geïnteresseerd in een haartransplantatie actie, om op de haartransplantatie kosten te kunnen besparen.

Goedkopere haartransplantatie dankzij haartransplantatie actie

Dankzij een haartransplantatie actie kunt u soms meer dan €2.000,- besparen op een haartransplantatie. De goedkopere haartransplantatie kost tot €2.800 minder, dankzij een last minute of flex booking. De haartransplantatie korting kan dus behoorlijk oplopen. Haartransplantatie kliniek Hairplus medical geeft u de mogelijkheid om op een “last minute” wachtlijs te worden gezet. Wanneer zich de mogelijkheid voordoet om “last minute” behandeld te kunnen worden, kan u hiervoor worden gebeld. Uiteraard kunt u hier zelf akkoord mee gaan, indien dit u ook goed uitkomt.

Flex booking

Gemiddeld zijn er zo’n 4 flex bookingen per maand mogelijk. Deze haartransplantatie actie is dus slechts beperkt beschikbaar. Er wordt bij een flex booking, in samenspraak met u, een behandeldatum vastgelegd. Wij behouden ons het recht om (in overleg met u) een andere behandeldatum in te plannen tot 1 week voor de eerder afgesproken datum. Tijdens een geheel gratis en vrijblijvend consult leggen we u graag meer uit over de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor onze haartransplantatie acties.