Verschillende landen zijn erg populair voor het laten doen van een haartransplantatie. Twee landen die bekend staan om kwalitatief hoogstaande haartransplantaties, zijn Nederland en België. Sommige mensen uit Nederland wijken uit naar België voor een cosmetische behandeling. Een borstvergroting is in België namelijk gemiddeld goedkoper dan in Nederland. Maar hoe zit het met het transplanteren van haar? Dit onderwerp wordt uitgebreid besproken in dit artikel.

haartransplantatie-belgieHaartransplantatie Nederland

In Nederland bevinden zich zo’n 10 gespecialiseerde haartransplantatie klinieken. De ene kliniek staat beter bekend dan de andere. Veel mensen kiezen een kliniek op basis van onder andere de volgende aspecten:

  • Duidelijke en mooie haartransplantatie voor en na foto’s op de website.
  • Ervaringen die gedeeld zijn op fora en ervaringswebsites.
  • De haartransplantatie prijzen.
  • De bekende Nederlanders of bekende Belgen die er zijn behandeld.

Hairplus medical care heeft veel bekende Nederlanders en bekende Belgen behandeld. De haartransplantatie prijzen die wij hanteren zijn zeer scherp. Er zijn veel voor en na foto’s gedeeld en we scoren op veel ervaringswebsites “zeer goed”. Dit betreft de hoogst mogelijke kwalificatie.

Haartransplantatie België

Een veelgebruikte zoekterm op Google is “haartransplantatie België”. Uitgebreid onderzoek heeft echter uitgewezen dat de haartransplantatie kosten in België niet lager zijn dan in Nederland. In Belgie bevinden zich in verhouding dan ook minder haartransplantatie klinieken. De klinieken in Nederland tillen elkaar naar een hoger niveau. Hairplus medical care staat niet zomaar bekend voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding voor haartransplantatie in de gehele Benelux.

Maak een weloverwogen beslissing

Veel mensen denken jarenlang na over een haartransplantatie. Dit vinden wij erg goed. Het is belangrijk dat u een weloverwogen beslissing maakt. Naast het feit dat een haartransplantatie voor veel mensen een behoorlijke investering is, is het iets waar u de rest van uw leven plezier van moet hebben. Hairplus medical care voert vrijwel alleen nog maar de FUE haartransplantatie uit. Hierbij blijft er geen zichtbaar litteken achter en is de hersteltijd erg kort. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor deze haartransplantatie methode.

We raden daarnaast ook aan altijd bij minimaal 2 klinieken op consult te gaan. Wellicht is het interessant om een haartransplantatie kliniek in België en een haartransplantatie kliniek in Nederland te bezoeken. Op deze manier kunt u de klinieken goed vergelijken. U kunt dat in eerste instantie online doen, vervolgens kunt u dit ook doen bij de kliniek zelf. Veel mensen kiezen graag voor haartransplantatie Nederland, meer dan voor haartransplantatie België. In Nederland bent u bij Hairplus medical care aan het juiste adres. U kunt online of per telefoon gratis en geheel vrijblijvend een consult inplannen.