Wereldwijd is haaruitval bij veel mannen een probleem. Haaruitval of kaalheid kan al op jonge leeftijd voorkomen. De eerste tekenen van haaruitval zijn vaak inhammen aan de voorkant van het hoofd. Wanneer u er niets aan doet, kan ook het haar op de kruin dunner worden. Bij sommige mensen wordt juist het haar op de kruin dunner en blijft de voorkant langer immuun voor haarverlies.

haartransplantatie-demy-de-zeeuwEr worden bij haaruitval minder haren geproduceerd, wat uiteindelijk zorgt voor plaatselijke kaalheid. U kunt ervoor kiezen om het haar eraf te scheren. U kunt ook kijken of u het haar kunt behouden. Voetballer Demy de Zeeuw heeft ervoor gekozen zich er niet bij neer te leggen en te vechten tegen zijn kaalheid. Enige tijd geleden heeft hij dan ook een haartransplantatie ondergaan. De haartransplantatie Demy van der Zeeuw vinden wij goed gelukt.

Demy de Zeeuw

Demy Patrick de Zeeuw is op 26 mei 1983 geboren in Apeldoorn. Hij is een talentvol Nederlands voetballer die de laatste jaren onder contract stond bij Spartak Moskou. Sinds begin 2013 werd hij echter uitgeleend aan RSC Anderlecht. Met vele Interlands achter zijn naam en clubs als AZ, Go Ahead Eagles en Ajax behoort hij tot de top. Net als veel andere topsporters staat ook Demy de Zeeuw in de belangstelling bij de media. Dit zorgt ervoor dat hij een voorbeeldfunctie kan bekleden als het gaat om taboe doorbreken bij haartransplantatie. Waarom zou u er niet wat aan doen wanneer u te maken krijgt met een terugtrekkende haarlijn?

Wanneer een haartransplantatie ook voor u een logische stap lijkt kunt u tijdens een consultgesprek kijken hoeveel grafts u nodig heeft. Uit betrouwbare bron weten we dat Demy de Zeeuw bij zijn haartransplantatie ongeveer 1400 grafts op de bovenkant en voorkant van zijn hoofd heeft laten transplanteren. De uit Apeldoorn afkomstige topsporter, die ook meermaals voor het Nederlands elftal uitkwam, zal blij zijn met zijn nieuwe haar. De kans is groot dat u ook graag een haartransplantatie wil ondergaan. Je wensen en verwachtingen worden tijdens een consultgesprek uitvoerig besproken.

Hairplus Medical Care haartransplantatie

Haartransplantatie kliniek Hairplus Medical Care voert al 35 jaar haartransplantaties uit en is in Nederland en België daarmee de haarkliniek met de meeste ervaring. Daarnaast hanteren wij de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland en België met een levenslange groeigarantie. Wanneer Demy de Zeeuw een haartransplantatie bij onze kliniek in Barendrecht zou zijn ondergaan had hij mogelijk minder hoeven betalen. In geval van een rijke profvoetballer als Demy zal de prijs niet een grote rol spelen. Toch denk wij dat hij bij ons vanwege de kwaliteit gelijk beter uit zou zijn geweest.