Verschillende haartransplantatie ervaringen websites

Wanneer iemand een haartransplantatie of andere cosmetische behandeling wilt laten uitvoeren, kijkt men steeds vaker naar websites waar haartransplantatie ervaringen kunnen worden gedeeld. Wij hebben als haarkliniek dagelijks met dergelijke websites te doen en weten daarom welke sites betrouwbaar of juist onbetrouwbaar zijn. We zullen verschillende websites behandelen en maken ook direct duidelijk hoe Hairplus medical care scoort op de desbetreffende site. We zullen de 4 meest gebruikte haartransplantatie ervaringen websites behandelen. De sites worden gewaardeerd op verschillende vlakken en kunnen scoren met 1 ster (slecht) tot 5 sterren (zeer goed).

Haartransplantatie ervaringen op Haarweb

Van de verschillende sites waar haartransplantatie ervaringen gedeeld kunnen worden, is Haarweb de oudste. Deze site bestaat inmiddels al ruim 10 jaar. Omdat het jarenlang de enige site is geweest waar men dergelijke ervaringen op kan delen, staan hier de meest ervaringen op van alle soortgelijke websites. Een bijkomend voordeel is dat op deze site zeer uitgebreide ervaringen worden gedeeld met betrekking tot deze behandeling. Daarnaast worden vaak updates gegeven. Dit in tegenstelling tot veel andere sites.
Hoeveelheid ervaringen: *****
Uitgebreide ervaringen: *****
Hoeveelheid info: *****
Betrouwbaarheid: *****
Up-to-date: ****

Hairplus medical care wordt op dit forum gezien als goede en betrouwbare kliniek.

Haartransplantatie ervaringen op Kliniekervaringen.nl

Een website die veel geraadpleegd wordt voor haartransplantatie ervaringen, is Kliniekervaringen.nl. De persoon die hierop een ervaring met haarimplantatie deelt, moet een groot aantal vragen beantwoorden. Op basis van een bepaald algoritme worden verschillende cijfers berekend. Uiteindelijk komt hier een rapportcijfer uit tussen de 1 en 10. Overige interessante informatie op deze site is of de desbetreffende persoon de kliniek of arts zou aanraden. Een nadeel van deze site is dat de ervaringen niet regelmatig worden bijgewerkt. Voor sommige klinieken is dit wel zo en voor anderen niet. Een mogelijke reden zou kunnen zijn of de kliniek een fee betaalt om op deze site te staan.
Hoeveelheid ervaringen: ****
Uitgebreide ervaringen: ****
Hoeveelheid info: ***
Betrouwbaarheid: ****
Up-to-date: **

Hairplus medical care wordt op deze site gezien als goede en betrouwbare kliniek, met gemiddeld ongeveer het rapportcijfer 9.0.

Haartransplantatie ervaringen op Ietsmooier.nl

Een interessante website waar ook behoorlijk veel haartransplantatie ervaringen op zijn gedeeld, is Ietsmooier.nl. Het gaat over het algemeen niet over zeer uitgebreide ervaringen, maar de lezer kan wel een goed beeld krijgen van de verschillende haartransplantatie klinieken die zich in Nederland en België bevinden. Haartransplantatie ervaringen worden direct op de site weergegeven, wanneer deze zijn geplaatst en per mail zijn bevestigd.

Hoeveelheid ervaringen: ****
Uitgebreide ervaringen: ***
Hoeveelheid info: ***
Betrouwbaarheid: ****
Up-to-date: *****

Hairplus medical care wordt op deze site gezien als goede en betrouwbare kliniek, met 5 sterren (*****) is dit de hoogst haalbare score.

Haartransplantatie ervaringen op Kliniekbemiddelaar.nl

De Kliniekbemiddelaar is momenteel het grootste bemiddelingsbureau in de Benelux op het gebied van cosmetische behandelingen. Dit geldt ook voor haartransplantatie. Op deze site worden klinieken beoordeeld aan de hand van haarimplantatie ervaringen die op tientallen websites worden gegeven. Daarnaast staat de website ook vol met informatie over allerlei haartransplantatie en haaruitval gerelateerde onderwerpen.

Hoeveelheid ervaringen: *****
Uitgebreide ervaringen: ***
Hoeveelheid info: *****
Betrouwbaarheid: ****
Up-to-date: ****

Hairplus medical care wordt op deze site gezien als goede en betrouwbare kliniek, met de score “zeer goed” is de hoogst mogelijke score toegekend.

 
 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.
 
Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult