Steeds meer bekende Nederlanders ondergaan een haartransplantatie. Het taboe lijkt doorbroken. De bekende Nederlanders fungeren op deze manier als rolmodel en maken haartransplantatie bespreekbaar. Dit geldt ook voor Gerard Ekdom. Gerard Ekdom is bekend van radio en tv. Ekdom is al vanaf zijn 14e radio DJ. Samen met Giel Beelen is hij de DJ die het vaakst zitting nam in het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

haartransplantatie-gerard-ekdomDe haartransplantatie van Gerard Ekdom betreft een volledige dagbehandeling. Hij heeft gekozen voor de FUE haartransplantatie. Bij deze methode wordt het haar kort geschoren, om de behandeling optimaal te kunnen uitvoeren. In deze dagbehandeling zijn maar liefst 2.550 grafts getransplanteerd. Dit komt overeen met ongeveer 5.600 haren. De behandeling duurde ruim 10 uur en vond plaats in een haartransplantatie kliniek in Barendrecht.

Haartransplantatie Gerard Ekdom

De haartransplantatie van Gerard Ekdom is uitgevoerd door haartransplantatie kliniek Hairplus medical care te Barendrecht. Deze haarkliniek behandelt veel bekende Nederlanders. Onder andere Andy van der Meijde maakte onlangs bekend dat hij hier ook binnenkort een haartransplantatie zal ondergaan. Tijdens een haartransplantatie worden haren getransplanteerd van de achterkant van het hoofd naar de gewenste kale of kalende plek(ken).

De kliniek is zeer te spreken over de behandeling bij Gerard Ekdom en verwacht dan ook een erg mooi resultaat. Over ongeveer negen maanden zal het haartransplantatie resultaat volledig zichtbaar zijn.

Bekijk ook ons overzicht van de bekende Nederlanders die afgelopen tijd door Hairplus medical care zijn behandeld.