Steeds meer bekende Nederlanders en bekende Belgen kiezen voor een haartransplantatie bij Hairplus medical care. We zijn er trots op dat dit ook geldt voor Hugo Metsers. Hugo Metsers heeft in februari 2014 een haartransplantatie ondergaan bij deze haartransplantatie kliniek. We zijn erg blij dat BN’ers als Hugo Metsers willen fungeren als rolmodel.

Omdat ze open en eerlijk voor hun haartransplantatie uitkomen, wordt het taboe omtrent haartransplantatie doorbroken. Veel mensen vinden het vervelend om hun haar te verliezen. In ruim 95% van de gevallen wordt dit veroorzaakt door erfelijke haaruitval. Daar is nu een goede oplossing voor in de vorm van haartransplantatie. Hoewel BN’ers als Hugo Metsers en Marc-Marie Huijbregts hun haaruitval in eerste instantie geaccepteerd hadden, hebben ze toch gekozen voor een haartransplantatie. De redenhiervan is dat het getransplanteerde haar “eigen haar” is en kan worden behandeld als het eigen haar.

haartransplantatie-hugo-metsers

Hugo Metsers heeft een FUE-haartransplantatie ondergaan. Bij deze haartransplantatie methode worden de grafts één voor één uitgenomen. Hij heeft gekozen voor een natuurlijke haarlijn die past bij zijn leeftijd. Er zijn ruim 2000 grafts getransplanteerd. Er is gekozen voor een FUE haartransplantatie, omdat deze methode minder ingrijpend is, er geen littekens achterblijven en de herstelperiode heel kort is.


Fotograaf: Arjan Broek

Mensen uit heel Europa komen naar Nederland om een haartransplantatie te laten uitvoeren bij Hairplus medical care in Barendrecht. Er zijn verschillende redenen waarom ze bij onze kliniek een haartransplantatie laten uitvoeren:

  • De exclusieve garanties die worden gegeven.
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • De zeer ervaren medisch specialisten.
  • De grote hoeveelheid grafts die in één dag getransplanteerd worden.
  • De uitstekende service en nazorg.
  • De geweldige natuurlijke resultaten.

We houden u op de hoogte over het resultaat van de haartransplantatie van Hugo Metsers. Over 12 maanden zullen we een foto plaatsen van het resultaat van de haartransplantatie van Hugo Metsers.