Sommige mensen kiezen tegenwoordig voor een haartransplantatie in het buitenland. Haartransplantatie Istanbul of haartransplantatie Turkije is afgelopen jaren toegenomen in populariteit. Mensen kiezen meestal voor een haartransplantatie, omdat ze een hoofd met veel haar vaak mooier vinden. In bepaalde gevallen kunnen mensen erg onzeker worden door haaruitval.

haartransplantatie-istanbulIn extreme gevallen kan het zelfs leiden tot depressiviteit. Gelukkig kan tegenwoordig dus vaak iets aan uw haaruitval worden gedaan. Hairplus medical care is een haartransplantatie kliniek met meer dan 30 jaar ervaring.

Haartransplantatie Istanbul

Istanbul is de stad in Turkije waar de meeste haartransplantatie behandelingen worden uitgevoerd. In deze stad wonen miljoenen mensen. Er zijn meer dan 20 haartransplantatie klinieken in deze enkele stad gevestigd. Niet alleen mensen uit Turkije overwegen een haartransplantatie Istanbul. Er zijn ook mensen uit Nederland, België en andere landen die kiezen voor een behandeling in dit land. U begrijpt vast dat er voordelen en nadelen verbonden zijn aan een behandeling in Istanbul.

Haartransplantatie Istanbul ervaringen


Mensen kiezen over het algemeen voor een haartransplantatie in Istanbul vanwege het kostenvoordeel. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit die klinieken bieden in Turkije over het algemeen minder goed is dan in Nederland. Om deze reden is het verstandig altijd een beroep te doen op haartransplantatie Istanbul ervaringen. Onder andere op het forum Haarweb kunt u hier veel informatie over vinden. Een groot aantal uitgebreide ervaringen zijn gedeeld op deze website, vaak inclusief voor en na foto’s. Opvallend is dat er zowel positieve als negatieve ervaringen worden gedeeld op Haarweb. Op de site van Nederlandse Haarstichting is te lezen dat de kwaliteit onder de klinieken in Turkije erg verschilt. Daarnaast wordt aangeraden niet alleen te focussen op de prijs, focus vooral op kwaliteit. Goedkoop kan in bepaalde gevallen namelijk ook uitpakken als duurkoop.

Haartransplantatie Istanbul voordelen


De haartransplantatie Istanbul voordelen zijn vrij voor de hand liggend. Een behandeling in dit land is over het algemeen goedkoper dan in Nederland. Verschil in prijzen haartransplantatie zijn afgelopen jaren echter wel behoorlijk afgenomen.

Haartransplantatie Istanbul nadelen


Er zijn echter ook een aantal nadelen verbonden aan een haartransplantatie in Istanbul. Om te beginnen spreekt de arts en het medisch team vaak niet uw moedertaal en soms zelfs erg slecht Engels. Dit kan een risico vormen voor een mooi resultaat. Daarnaast is de kliniek in Turkije ver van uw huis verwijderd. Mochten er complicaties optreden, dan heeft u een groot probleem. Weeg de voor- en nadelen daarom altijd goed tegen elkaar af.