Tegenwoordig wordt het ondergaan van een haartransplantatie steeds breder geaccepteerd en het taboe rondom deze haartransplantatie behandeling lijkt doorbroken.

Zo hebben we nu Marc-Marie Huijbregts bereid gevonden volledige openheid over het ondergaan van een haartransplantatie te geven.

Marc-Marie Huijbregts: acteur, cabaretier en al jarenlang bekend van tv. Hij presenteerde uiteenlopende programma’s en is momenteel vaste tafelheer bij het populaire VARA-programma De Wereld Draait Door.

Één legendarisch tv-moment zal heel Nederland zich blijven herinneren; Tijdens een DWDD uitzending vertelde Huijbregts dat hij al tien jaar lang een pruik droeg. Hij zette spontaan z’n pruik af en heel Nederland was in rep en roer over wat Marc-Marie zijn ‘cavia’ noemde.

Er zijn verschillende voordelen van een haartransplantatie ten opzichte van een pruik en daarom heeft Marc-Marie nu ook gekozen voor een FUE haartransplantatie bij Hairplus medical care.

Tijdens een haartransplantatie worden grafts (haarzakjes) één voor één uit het donorgebied (achterzijde- en zijkanten van het hoofd) getransplanteerd naar het gewenste ontvangstgebied. Marc-Marie heeft deze haartransplantatie ondergaan bij Hairplus medical care. Hairplus medical care heeft ruim 34 jaar ervaring en geeft daarnaast zowel een levenslange groeigarantie als een tevredenheidsgarantie.

We zijn trots dat Marc-Marie Huijbregts heeft gekozen voor een FUE haartransplantatie bij haarkliniek Hairplus medical care. Er zijn maar liefst 2.000 grafts getransplanteerd. 

We zullen u middels foto’s op deze website informeren over de ontwikkeling van de haartransplantatie bij Marc-Marie Huijbregts.