Het is u vast niet ontgaan dat steeds meer bekende Nederlanders voor een haartransplantatie behandeling kiezen. Op deze manier kan de kruin weer worden opgevuld met eigen haar. Ook de inhammen kunnen behandeld. Veel BN’ers zijn vaak met hun uiterlijk bezig. Dit geldt ook voor Ronald de Boer. Hij komt er open en eerlijk voor uit dat hij wel eens een cosmetische ingreep heeft ondergaan.

haartransplantatie-ronald-de-boerDe haartransplantatie Ronald de Boer wordt bijvoorbeeld direct duidelijk, wanneer de haarsituatie wordt vergeleken met zijn tweelingbroer Frank de Boer.

Haartransplantatie Ronald de Boer

De haartransplantatie van Ronald de Boer betreft een FUE haartransplantatie. De FUE methode is afgelopen 10 jaar enorm populair geworden. Daarvoor voerden vrijwel alle klinieken hun behandelingen nog uit volgens de FUT methode. Bij de FUT methode wordt een strip uit het achterhoofd verwijderd. Hieruit worden de grafts gehaald. Het achterhoofd wordt vervolgens gehecht, waardoor er altijd een behoorlijk litteken over blijft. Voor veel mensen was dit een grote belemmering om de haartransplantatie te ondergaan. Door het litteken kon het haar namelijk nooit meer echter kort worden gedragen, zonder dat het litteken zichtbaar wordt. Onder andere hierdoor is de FUE methode toegenomen in populariteit. Bij deze haartransplantatie methode worden de grafts 1 voor 1 verwijderd. Dit gebeurt met een instrument met zeer kleine diameter, waardoor er geen littekens ontstaan. Het is belangrijk dat het wordt gedaan met een kleine diameter. Anders kunnen er kleine witte stipjes ontstaan. Deze witte stipjes vallen echter normaal gesproken niet op, zelfs niet bij gemillimeterd haar. Ronald de Boer heeft gekozen voor een FUE haartransplantatie. Het is overduidelijk dat de FUE haartransplantatie Ronald de Boer goed is gelukt. Het is eenvoudig om dit te vergelijken met zijn tweelingbroer Frank de Boer. Voordat Ronald de Boer de haartransplantatie onderging, was hij even kalend als Frank de Boer. We kunnen hun haarsituaties hierdoor ideaal vergelijken.

Haartransplantatie Frank de Boer

Het is altijd beter om de haaruitval te accepteren. Veel mensen kunnen dit echter niet. Haartransplantatie Ronald de Boer is een feit, maar haartransplantatie Frank de Boer heeft nog niet plaats gevonden. Op verschillende programma’s heeft hij laten weten dat hij niet geïnteresseerd is in een behandeling van het haar. Wellicht dat hij hier in de toekomst echter anders over denkt. Veel mensen vinden Ronald de Boer door de haartransplantatie een jongere uitstraling hebben dan zijn tweelingbroer. Hij heeft daarnaast ook zijn fronsrimpel laten behandelen. Hierdoor heeft hij een vriendelijkere uitstraling gekregen.

Bent u benieuwd of zo’n mooi haartransplantatie resultaat ook bij u kan worden gerealiseerd? We nodigen u graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Hierin kan worden bekeken hoe een optimaal haartransplantatie resultaat ook bij u kan worden behaald. Haarkliniek Hairplus medical care is gespecialiseerd in FUE haartransplantatie.
 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.
 
Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult