Afgelopen jaren is het aantal haartransplantatie klinieken in Nederland fors gestegen. Er zijn echter slechts een handjevol klinieken die écht mee tellen. Hairplus medical care is afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste haartransplantatie klinieken van de Benelux. Deze haartransplantatie kliniek is gespecialiseerd in deze cosmetische behandeling, onder andere de FUE-haartransplantatie is erg populair. Veel bekende Nederlanders kiezen voor Hairplus medical care.

Deze kliniek staat ook wel bekend onder “haartransplantatie Barendrecht” en “haartransplantatie Rotterdam”. Er bevinden zich echter ook in andere steden haartransplantatie klinieken. We zullen de belangrijkste haartransplantatie steden Nederland bespreken.

Haartransplantatie Amsterdam

Amsterdam is een stad die mensen over de hele wereld kennen. Naast historische gebouwen en beroemde bezienswaardigheden, zijn er ook veel cosmetische klinieken te vinden in deze stad. Dit geldt ook voor de haartransplantatie klinieken. Haartransplantatie Amsterdam is eigenlijk onderverdeeld in 2 grote klinieken. Het Hair Science Institute en de Eberson Hair Clinic.

Haartransplantatie Rotterdam

Bent u op zoek naar haartransplantatie Rotterdam? Dan is haartransplantatie kliniek Hairplus medical care vaak eerste keus. Als oudste kliniek van Nederland kiest u bij Hairplus medical care voor ervaring, kwaliteit en professionaliteit.

Haartransplantatie Maastricht

Bent u op zoek naar haartransplantatie Maastricht? Dan is de kans groot dat u uitkomt bij het Hair Science Institute. Zij hebben de HaarStamcel transplantatie methode ontwikkeld en hebben ook een kliniek in Amsterdam. Naast deze kliniek, zijn er in Zuid-Limburg weinig klinieken te vinden.

Haartransplantatie Zeist

Wellicht denkt u niet direct aan haartransplantatie Zeist, wanneer u denkt aan haartransplantatie. In deze centraal gelegen stad bevindt zich echter een haartransplantatie kliniek die zich ook in andere steden in Europa bevindt. Het gaat om de Poseidon kliniek.

Haartransplantatie Vlijmen

Een haartransplantatie kliniek die ook al jarenlang bestaat, is Transhair. Zij zijn de bekendste kliniek op het gebied van haartransplantatie in Noord-Brabant. Deze kliniek voert als één van de weinige klinieken in Nederland nog vooral de FUT-haartransplantatie uit.

Haartransplantatie Veldhoven

Er bevindt zich in Noord-Brabant nog een grote haartransplantatie kliniek. Het gaat om kliniek Veldhoven. Dit is een erg populaire plaats voor haartransplantatie Veldhoven. In deze provincie bevinden zich dus relatief veel haartransplantatie klinieken.

Haartransplantatie Bussum

Als laatste is er nog één haartransplantatie kliniek, die relatief kort bestaat, wanneer deze wordt vergeleken met de eerder genoemde klinieken. Haartransplantatie Bussum is vooral bekend onder het Huidcentrum.

Kortom, er is veel keuze wanneer het aankomt op het selecteren van een haartransplantatie kliniek. Voordeel van Nederland is dat de afstanden relatief kort zijn. Veel mensen vinden het daarom vaak geen probleem om soms tot wel 300 kilometer te rijden naar een goede haartransplantatie kliniek als Hairplus medical care. We nodigen u daarom graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend consult, waar u ook vandaan komt!