Opvallend is dat steeds meer vrouwen kiezen voor haartransplantatie. Vroeger was dit maximaal zo’n 5 procent van onze cliënten. Tegenwoordig is dit gestegen naar zo’n 20 procent, dit is een toename van ruim 300 procent! Haartransplantatie vrouwen wordt populairder door een aantal aspecten. Er kunnen prachtige haartransplantatie resultaten bij vrouwen worden gerealiseerd. Op de haartransplantatie voor en na foto’s kunt u een aantal mooie resultaten zien.

haartransplantatie-vrouwToename percentage haartransplantatie vrouwen

Vrouwen weten steeds beter hun weg te vinden naar de haartransplantatie kliniek. Veel vrouwen kiezen voor een behandeling bij haartransplantatie kliniek Hairplus medical care. Zo’n 20 procent van de mensen die wij behandelen, is vrouw. Dit was een aantal jaar geleden nog ondenkbaar. We zien een enorme toename in het percentage bij haartransplantatie vrouwen.

Haaruitval voorzaken bij vrouwen

Steeds meer vrouwen hebben last van haaruitval. Deze vorm van alopecia wordt vaak veroorzaakt door de mannelijk variant van haaruitval. Hierdoor kunnen vrouwen last hebben van een terugtrekkende haarlijn en dunner haar bovenop het hoofd. In veel gevallen is een haartransplantatie bij vrouwen daarom ook een goede oplossing. Het is nu eindelijk mogelijk om uw haaruitval een halt toe te roepen. Onze kliniek kan bovendien een speciale haartransplantatie behandeling aanbieden, gericht op vrouwen. Haartransplantatie vrouwen kan worden gedaan door middel van een haarsparende FUE haartransplantatie. Hierbij hoeft het hoofd niet kaal te worden geschoren. Dit was voor veel vrouwen namelijk een enorme belemmering.

Haartransplantatie vrouwen ervaringen

Er zijn afgelopen jaren behoorlijk veel ervaringen gedeeld door vrouwen die een haartransplantatie hebben ondergaan. Het is om te beginnen belangrijk dat wordt vastgesteld of een haartransplantatie geschikt is voor de desbetreffende vrouw. Uit haartransplantatie vrouwen ervaringen blijkt dat de meeste vrouwen erg tevreden zijn over hun behandeling. Dankzij deze haartransplantatie ervaringen van vrouwen is het eenvoudiger voor u om een geschikte kliniek te selecteren.

Haartransplantatie vrouwen voor en na foto’s

Wij hebben veel vrouwen behandeld. We beschikken dan ook over veel mooie haartransplantatie vrouwen voor en na foto’s. Een gedeelte hiervan kunt u op onze website vinden. Het haartransplantatie resultaat bij vrouwen is vaak erg mooi. Bekijk de voor en na foto’s van een haartransplantatie bij verschillende vrouwen en oordeel zelf!

Haarsparende FUE bij vrouwen

Een belangrijke reden voor de toename van haartransplantatie bij vrouwen, is de haarsparende FUE. Niet alleen vrouwen kiezen hiervoor. Ook mannen met langer haar kiezen geregeld voor deze haartransplantatie methode. Haartransplantatie vrouwen hoeft tegenwoordig niet meer op te vallen. Er wordt aan de achterkant van het hoofd een gedeelte van het hoofd kort geschoren. Uit dit gedeelte worden de haren die zullen worden getransplanteerd verwijderd. Omdat er sprake is van langer haar, valt het haar over het kort geschoren stuk heen. Hierdoor valt het niet op dat uw haar kort is geschoren.

De uitgenomen haren kunnen vervolgens naar de gewenste plekken worden getransplanteerd. Bent u geïnteresseerd in een haartransplantatie voor vrouwen? Maak dan snel gratis en geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult. Tijdens dit consult kunnen we onderzoeken of u geschikt bent voor een (haarsparende) FUE haartransplantatie. U kunt mogelijk al weer snel zorgeloos door het leven na het ondergaan van de haartransplantatie.