Het is u vast niet ontgaan dat veel bekende Nederlanders kiezen voor een haartransplantatie. Hairplus medical care behandelt bijna iedere maand een bekende Nederlander. We hebben eerder een overzicht gegeven van bekende Nederlanders die door haartransplantatie kliniek Hairplus medical care en andere klinieken zijn behandeld. Tegenwoordig zijn er ook veel mensen die zoeken op haartransplantatie Wesley Sneijder.

Wesley Sneijder is een bekende voetballer en is getrouwd met Yolanthe. Hij is momenteel actief als voetballer in Turkije, bij de club Galatasaray.

 

Haartransplantatie Wesley Sneijder

Wesley Sneijder heeft meer dan één behandeling ondergaan. De haartransplantatie van Wesley Sneijder is een mooi voorbeeld van een behandeling die goed gelukt is. Dit is aan verschillende dingen te zien. Zo is de dichtheid van het haar behoorlijk hoog. Er is daarnaast sprake van een natuurlijke haarlijn. Bovendien is over het hele hoofd het haar goed verdeeld. Kortom, veel mensen nemen graag een voorbeeld aan Wesley Sneijder. Wanneer iemand behoorlijk kalend of kaal is, is vaak meer dan één behandeling nodig. Een belangrijke reden is dat er een beperkte hoeveelheid grafts in één dagbehandeling kunnen worden getransplanteerd. Daarnaast kunnen er per vierkante centimeter een beperkt aantal grafts worden getransplanteerd. Wanneer de arts meer haren gaat transplanteren dan goed is, wordt de hergroei minder. Dit komt het uiteindelijke haartransplantatie resultaat niet ten goede. Laat u om deze reden altijd goed door de arts informeren naar een goede behandeling. Overleg wat voor u het meest optimale resultaat is, wat uw wensen zijn en hoe dit kan worden gerealiseerd.

Haartransplantatie Wesley Sneijder voor en na foto’s

 

Wanneer u op zoek bent naar haartransplantatie Wesley Sneijder voor en na foto’s, kunt u verschillende dingen doen. U kunt onder andere een goede vergelijking maken door de foto’s van vroeger en van nu naast elkaar te leggen. Waar u rekening mee moet houden, is dat de haaruitval nog verder zou doorzetten. Wanneer u nu dus een foto van Wesley Sneijder van vóór de haartransplantatie zoekt, moet u er rekening mee houden dat hij nog kaler zou zijn, wanneer hij niets aan zijn haaruitval zou hebben gedaan.

Wesley Sneijder heeft niet gekozen voor de FUT haartransplantatie. Bij de FUT haartransplantatie blijft er namelijk een groot litteken achter. Dit is een belangrijke reden voor veel mensen om niet te kiezen voor de FUT methode. Mensen kiezen liever voor een haartransplantatie methode waarbij geen zichtbare littekens achter blijven. Wellicht heeft u de haartransplantatie Wesley Sneijder gezien en wilt u graag een zelfde soort resultaat. Dit is waarschijnlijk mogelijk met een FUE haartransplantatie.

Het is dan echter wel belangrijk dat u op consult komt. Uw donor- en ontvangstgebied kan dan worden bekeken. Op deze manier kan worden bepaald of u een goede kandidaat bent voor een haartransplantatie. Daarnaast kan worden besproken of het verstandig is om met medicatie te beginnen, om het huidige haar te behouden. Een haartransplantatie in combinatie met haargroeimiddelen is bij jongeren vaak nodig voor een mooi haartransplantatie resultaat. We nodigen u bij onze haarkliniek in Barendrecht graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend consult.

 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.

Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult