Haar is voor veel mensen erg belangrijk. Dit is niet zomaar zo. Haar is een echte ‘eye-catcher’. Wanneer u iemand ziet, is het haar vaak het eerste dat u ziet. Pas daarna kijkt u naar de ogen, de mond en andere delen van het gezicht. Wanneer u last krijgt van haaruitval, kan dat u dus erg onzeker maken. Mocht u haaruitval snel opmerken, dan kan haaruitval met haargroeimiddelen in bepaalde gevallen worden gestabiliseerd. Indien u al gedurende lange tijd last heeft van haaruitval, is een haartransplantatie vaak een goede oplossing.

Waaraan kunt u zien dat haar dunner wordt?

Er zijn verschillende manieren om te zien dat uw haar dunner begint te worden. Dit geldt vaak voor zowel mannen als vrouwen. U kunt dus op de volgende zaken letten:

  • Uw scheiding wordt breder en/of zichtbaarder.
  • Uw hoofdhuid verbrandt sneller dan vroeger door de zon.
  • U vindt meer haren op uw kussen.
  • U vindt meer haren in uw doucheputje.
  • Er blijven meer haren dan normaal in uw kam achter.
  • U ziet de hoofdhuid beter door het haar heen komen.

Heeft u altijd last van haaruitval bij deze signalen?

Indien u één of meerdere van bovenstaande signalen opmerkt, zegt dit niet per sé dat u ook last krijgt van dunner haar. Er zijn namelijk bepaalde periodes in het jaar, welke per persoon kan verschillen, waarbij er meer of minder last is van haaruitval.

Indien u zeker wilt weten of u last heeft van erfelijke haaruitval, kunt u dit laten zoeken door een gespecialiseerd dermatoloog. Mocht uw haar zo dun zijn geworden, dat een haartransplantatie de beste optie is, dan nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

Haargroeimiddelen of haartransplantatie bij dunner wordend haar?

Wilt u weten wat voor u de beste optie is bij dunner wordend haar, een haartransplantatie of haargroeimiddelen? In sommige gevallen is een combinatie hiervan het beste. We raden u daarom aan u goed in te lezen en zich goed te laten voorlichten over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Tijdens een consult bij haartransplantatie kliniek  Hairplus medical care kunnen we u veel informatie verstrekken en tonen wat u mag verwachten van haargroeimiddelen of een haartransplantatie.
 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.
 
Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult