We verven, krullen, ontkroezen, föhnen onze haren en nog veel meer. Niet zo goed voor het haar dus. Nu beloven verschillende shampoos ons haar weer glanzend en gezond te maken, maar de resultaten daarvan zult u al wel zelf hebben ondervonden.

Keratine

In ons haar zit van nature keratine, een eiwit als bouwsteen voor haar, huid en nagels. Door al die aanslagen op uw haar verdwijnt de keratine langzaam uit het haar. Het haar ziet er dood en pluizig uit.

Brasilian keratherapy

Uit Brazilië is er nu een behandeling gekomen die is gebaseerd op het weer terugbrengen van keratine in het haar. Na het wassen wordt keratine in het haar aangebracht en met een stijltang verzegeld zodat het niet bij de eerste de beste wasbeurt weer in de wasbak ligt.

Dikker haar

Na de behandeling is de haardikte met ongeveer 20% in diameter toegenomen. De behandeling heeft een houdbaarheid van 3 tot 4 maanden en duurt gemiddeld drie uur per behandeling. Deze keratine slijt ook weer uit het haar door onze handelingen (föhnen etc.) zodat herhaling na een paar maanden nodig is om hetzelfde resultaat te behouden.

Hoedt u voor namaak

De keratinebehandeling heeft veel succes en is een winstgevende behandeling voor de kapper, zodat er ook namaak op de markt is. Kijk voor meer informatie op www.keratherapy.nl. Wilt u een video over deze behandeling bekijken, ga dan naar: http://youtube.com/watch?v=ZjZtDmCgB1w

Deze publicatie wordt u aangeboden door Hairplus medical care. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.