We hebben u eerder geïnformeerd over het feit dat steeds meer mensen uit het buitenland hun weg weten te vinden naar Hairplus medical care voor een haartransplantatie. Zo hebben afgelopen jaar mensen uit meer dan 10 verschillende landen een haartransplantatie bij ons ondergaan.

haartransplantatie-bekende-belgDaarnaast hebben we aangegeven dat vanaf heden bekend zal worden gemaakt wanneer bekende Nederlanders of bekende mensen uit andere landen bij Hairplus medical care een haartransplantatie hebben ondergaan. De reden hiervoor is dat deze bekende personen graag willen fungeren en graag worden gezien als rolmodel.

Haarkliniek Hairplus medical care heeft een BB (bekende Belg) behandeld. Het gaat om Salim Seghers, echte naam Jos Aerts, (Wijchmaal, 8 augustus 1948) is een Vlaamse charmezanger. Hij scoorde zijn eerste hit met “Verlaat me nooit”, die in 1971 een paar weken de eerste plaats in de hitlijsten bezette. De volgende jaren haalde hij nog de BRT Top 30 met “Vaarwel”, “Waar is nu je liefde” (1972), “Mijn liefde is voor jou alleen” (1973), “Mooie uren, mooie dromen”, “Ik hou zoveel van jou”, “Mea culpa” (1974) en “Beloof me niet te veel” (1975). Daarna is hij nummers blijven zingen, die nog regelmatig in de hitlijsten verschenen. Hij is actief in het circuit van schlager- en charmezangers waarbij hij één van de weinige zangers is die nog met een eigen orkest optreedt.

Sinds 1987 organiseert hij jaarlijks een fanreis naar het Spaanse Lloret de Mar, waarbij ruim 1600 personen meereizen met de zanger. Seghers verzorgt er een aantal optredens met zijn orkest en er treden een aantal gastartiesten op.

We zijn trots dat Jos Aerts heeft gekozen voor een haartransplantatie bij Hairplus medical care en houden u op de hoogte van het resultaat van de haartransplantatie.