Steeds meer bekende Nederlanders kiezen voor een haartransplantatie. Dankzij de kwaliteit die Hairplus medical care biedt, kiezen vrijwel alle bekende Nederlanders voor een haartransplantatie bij onze haarkliniek. Dit geldt ook voor Maurice Pierot. Maurice Pierot is 1 van de bekendste kappers van Nederland. Hij is met veel shows onder andere op tv geweest. Hij wordt daarnaast vaak gevraagd om mee te werken aan tv-programma’s en andere belangrijke kappersevenementen.

maurice-pierot-haartransplantatieWaarom kiest Maurice Pierot voor Hairplus medical care?

Verschillende bekenden en werknemers van Maurice Pierot hebben eerder gekozen voor een haartransplantatie bij deze kliniek. Hij is erg te spreken over het resultaat van de behandeling en de service van de kliniek. Om deze reden heeft ook hij gekozen voor een haartransplantatie in Barendrecht. De haartransplantatie van Maurice Pierot betreft een haarsparende FUE haartransplantatie behandeling. Er zijn maar liefst 1.250 grafts getransplanteerd. Het haar zal in eerste instantie na zo’n 14 dagen uitvallen. Na 3 maanden begint het haar weer te groeien en na zo’n 8 maanden is her resultaat optimaal.

Programma Altijd Jong filmt haartransplantatie van Maurice Pierot

Wanneer bekende Nederlanders een haartransplantatie ondergaan, besteed de media hier vaak graag aandacht aan. Het bekende programma Altijd Jong heeft de volledige haartransplantatie gefilmd. Het programma zal in april worden uitgezonden.

Het tv item van Maurice Pierot is terug te zien in het onderstaande filmpje;

De lange versie van het filmpje is terug te zien in het onderstaande filmpje;

Ook na de haartransplantatie zijn we nog een keer bij Maurice langs geweest in zijn salon: