Tegenwoordig kiezen mensen van alle leeftijden voor haartransplantatie. Er zijn jongeren van rond de 20 die hiervoor kiezen. Er zijn echter ook mensen die ouder dan 65 zijn en een haartransplantatie ondergaan. Maar is er nu een ideale haartransplantatie leeftijd? Hiervoor moeten eerst een aantal onderwerpen worden behandeld.

haartransplantatie-leeftijd

Waarom ondergaat u een haartransplantatie?

Over het algemeen is er een algemene reden waarom iemand kiest voor een haartransplantatie. Dit wordt gedaan om er mooier uit te zien. Sommige mensen kunnen door optredende kaalheid erg onzeker worden. In bepaalde gevallen zelfs depressief. Hoe oud u ook bent, als u er erg mee zit, kunt u er het beste z.s.m. wat aan doen.

Haartransplantatie voor uw 25e

Sommige mensen raden het af om een haartransplantatie te ondergaan, wanneer deze persoon nog geen 25 is. De reden hiervan is dat het erg onzeker is hoe de haaruitval zich verder ontwikkelt. Het is echter mogelijk om een haartransplantatie te combineren met haargroeimiddelen. Op deze manier kan de haaruitval worden gestabiliseerd. Het is dan dus al mogelijk om voor uw 25e een haartransplantatie te ondergaan. U kunt eventueel minimaal een half jaar voor de haartransplantatie beginnen met haargroeimiddelen, om te kijken of de haargroeimiddelen bij u aanslaan.

Wat is dan de ideale haartransplantatie leeftijd?

Er is eigenlijk geen ideale haartransplantatie leeftijd. Wanneer u zit met de kale of kalende plekken, kunt u hier simpelweg mogelijk iets aan doen d.m.v. haartransplantatie. Laat u echter goed voorlichten door een gespecialiseerde arts. De specialisten van Hairplus medical staan u graag te woord. We adviseren u geheel gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden.