Hairplus medical care is een haartransplantatie kliniek. Een ander woord voor haartransplantatie is haarimplantatie. Tijdens deze behandeling worden haarimplantaten getransplanteerd. Wat is een haarimplantaat nu precies? Hier gaan we voor u dieper op in, omdat hier veel onduidelijkheden over bestaan.

haarimplantatenHaarimplantatie

Een haarimplantatie is een erg gewilde cosmetische behandelingen. Naar schatting worden er in Nederland zo’n 2.000 tot 4.000 haartransplantaties uitgevoerd. Er zijn verschillende haartransplantatie klinieken in Nederland. Het aantal klinieken blijft momenteel ongeveer gelijk. Wat wel opvalt, is dat er maar slechts enkele getransplanteerde haartransplantatie klinieken zijn. Daarnaast zijn er veel klinieken die nog weinig ervaring hebben. Hairplus medical care is de langst bestaande kliniek van Nederland. In de afgelopen 35 jaar hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van haarimplantatie. Om deze reden kunnen we met haarimplantaten een optimaal resultaat bereiken.

Andere woorden voor een haarimplantaat

Er zijn verschillende woorden voor een haarimplantaat. Een ander populair woord is een “graft”. Het worden ook wel “haarzakjes” genoemd. Tijdens een haarimplantatie worden de haarimplantaten uitgenoemen uit het donorgebied. Het donorgebied bevindt zich achter aan het hoofd. Dit gebied is niet gevoelig voor haaruitval. Wanneer haren worden getransplanteerd, behouden deze haren de eigenschappen van het donorgebied. Het haar zal dus uw leven lang blijven groeien.

Waarom is het belangrijk om te weten wat haarimplantaten zijn?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is dat u weet wat haarimplantaten zijn. Wanneer u een haarimplantatie wilt ondergaan, onderzoek dan van tevoren wat een kliniek met een haarimplantaat bedoelt. Er zijn namelijk klinieken die de haarimplantatie prijs berekenen aan de hand van het aantal haren. Andere klinieken berekenen de prijs op basis van het aantal grafts. Omdat een graft een verschillend aantal haren kan bevatten, is het belangrijk dit vast te stellen. Een haarimplantatie geeft met 1.000 grafts een heel ander resultaat dan met 1.000 haren.

Hoe veel haarimplantaten denkt u nodig te hebben? U kunt het zelf ongeveer vast stellen. We raden u aan dit ook te laten doen door een arts. We nodigen u graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend consult.

Haarimplantaten Amsterdam

Er zijn veel mensen uit Nederland en België die kiezen voor een haartransplantatie. Wanneer mensen aan haartransplantatie denken, denken veel mensen aan de grootste stad van Nederland. We beperken ons echter niet tot haarimplantaten Amsterdam. Sterker nog, in Amsterdam bevinden zich slechts een klein aantal haartransplantatie klinieken. De klinieken die zich in de omgeving van Rotterdam en Barendrecht bevinden, zijn ook erg populair. Haarimplantaten Barendrecht is afgelopen jaren uitgegroeid tot een fenomeen. Jaarlijks kiezen honderden mensen voor een haartransplantatie in deze stad. Hairplus medical care bevindt zich hier en staat bekend om de beste prijs kwaliteit verhouding van de Benelux. Overweegt u ook haarimplantaten in Barendrecht? Veel bekende Nederlanders gingen u reeds voor. Daarnaast kiezen ook steeds meer mensen uit het buitenland voor een haartransplantatie behandeling bij Hairplus medical care.

Haarimplantaten prijs

Wanneer iemand een haartransplantatie overweegt, kijkt men vaak direct naar de haarimplantaten prijs. De prijs van haarimplantaten kunnen sterk verschillen. De prijsverschillen worden o.a. beïnvloed door:

  • De kliniek die de behandeling uitvoert.
  • Het aantal benodigde haarimplantaten.
  • De haartransplantatie methode.
  • Of er wordt gekozen voor de standaard haartransplantatie of haarsparende haartransplantatie.
  • Of er gebruik wordt gemaakt van acties of aanbiedingen.

Bent u benieuwd wat de haarimplantaten prijs voor u zou bedragen? U kunt hier zelf onderzoek naar doen om een eerste goede indicatie te krijgen. U kunt in eerste instantie bijvoorbeeld haartransplantatie voor en na foto’s van anderen bestuderen. Bepaal welke situatie met uw situatie overeen komt. Kijk vervolgens hoeveel grafts er zijn getransplanteerd bij de desbetreffende persoon en welk resultaat dat heeft opgeleverd. Op deze manier kunt u een inschatting maken van het benodigde aantal grafts. U kunt vervolgens op de haarimplantaten prijzen zien welke bedrag hier ongeveer meer gemoeid is. Hierna kunt u bij de kliniek voor een gratis en vrijblijvend consult terecht. U kunt dan vragen voorleggen en er kan worden bepaald wat de haarimplantaten prijs voor u zal bedragen.

Haarimplantaten ervaringen

Er zijn afgelopen jaren duizenden haarimplantaten ervaringen gedeeld. Deze ervaringen met haartransplantatie worden steeds belangrijker. Deze ervaringen worden belangrijker voor u, omdat u op basis van deze ervaringen een goed beeld kunt krijgen van de desbetreffende haartransplantatie kliniek. Haarkliniek Hairplus medical care scoort bijvoorbeeld op het gebied van haartransplantatie zeer goed. Op verschillende websites en fora zijn zeer positieve en uitgebreide haarimplantaten ervaringen gedeeld. We verwijzen dan ook graag door naar de ervaringen van mensen met deze behandeling. Om deze reden kunt u ook online een groot aantal ervaringen van mensen lezen die prachtige resultaten hebben behaald, dankzij een haartransplantatie bij Hairplus medical care. We kunnen u ook in contact brengen met mensen die een haarimplantatie bij ons hebben ondergaan en graag hun ervaring met u delen. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van wat u kunt verwachten.

Haarimplantaten kosten

In dit artikel is al eerder uitgelegd dat de haarimplantaten kosten sterk kunnen verschillen per kliniek en per land. De kosten van haarimplantaten kunnen uiteenlopen van zo’n 1.500 euro voor een kleine behandeling tot ruim 10.000 euro voor een grote behandeling. Houd er rekening mee dat er soms meer dan 1 behandeling nodig is. Met 1 behandeling kunnen per cm2 namelijk maximaal 30 tot 40 grafts worden geplaatst. Wanneer er meer grafts worden geplaatst, kunnen de grafts elkaar verstikken. Dit komt het haarimplantatie resultaat niet ten goede. Wanneer u een hogere haar dichtheid wilt hebben, kunt u dus rekenen op extra haarimplantaten kosten. U kunt ook op de kliniek bij ons langskomen. We kunnen dan voor u exact de haarimplantaten kosten berekenen. Mogelijk dat u op de kosten kunt besparen met een interessante actie of flex-boeking.

Haarimplantaten vergoeding

De haarimplantaten kosten kunnen behoorlijk oplopen. In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een haarimplantaten vergoeding. Met een dergelijke vergoeding zou u veel geld kunnen besparen. In sommige gevallen meer dan 10.000 euro. Het is afgelopen jaren echter steeds moeilijker geworden om in aanmerking te komen voor de vergoeding van haarimplantaten. De zorgverzekeraars worden steeds strenger. Er zijn van afgelopen jaren dan ook weinig gevallen bekend van mensen die een vergoeding hebben gekregen voor een haarimplantatie. In sommige gevallen kunt u hiervoor in aanmerking komen. Meestal moet er dan sprake zijn van een ongeluk of medische noodzaak. Bent u bijvoorbeeld gedeeltelijk kaal geworden door een ongeluk of ziekte, dan bestaat er een kans dat uw haarimplantaten vergoed worden. Wanneer de haarimplantaten niet vergoed worden, kunt u in sommige gevallen de kosten van de haartransplantatie aftrekken van de belasting. Op deze manier kunt u dus ook veel geld op de haarimplantaten prijs besparen.

 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over haaruitval preventie, haartransplantatie of over Hairplus medical care?
Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Hairplus medical care en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.
 
Kies een datum en tijdstip voor een gratis consult