• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Wie wordt de volgende BN’er?

Onze haartransplantatie kliniek staat bekend om de kwaliteit, mooie resultaten en scherpe prijzen. Wij staan daarnaast ook bekend als de kliniek waar de BN’er voor kiezen. Afgelopen jaren hebben veel bekende Nederlanders voor een haartransplantatie bij Zantman kliniek gekozen. We hebben veel bekende mensen weer voorzien van een prachtig resultaat. Er zijn echter nog een […]

Onze haartransplantatie kliniek staat bekend om de kwaliteit, mooie resultaten en scherpe prijzen. Wij staan daarnaast ook bekend als de kliniek waar de BN’er voor kiezen.

Afgelopen jaren hebben veel bekende Nederlanders voor een haartransplantatie bij Zantman kliniek gekozen. We hebben veel bekende mensen weer voorzien van een prachtig resultaat. Er zijn echter nog een groot aantal bekende Nederlanders die kalend zijn. Het is uiteraard ook mogelijk dat ze de haaruitval of kaalheid accepteren. Wij weten echter dat dit niet bij alle kalende BN’ers het geval is.

Wat denkt u?

Wie denkt u dat de volgende bekende Nederlander wordt die kiest voor een behandeling bij onze gespecialiseerde haarkliniek?

Bekende Nederlanders

Overzicht van bekende Nederlanders bekende Nederlanders die voor Zantman kliniek kiezen.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een haartransplantatie prijs- en behandelindicatie aan. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, (eventueel) uw telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt dan binnen één werkdag een prijs- en behandelindicatie door een specialist per e-mail. Deze indicatie kunt u combineren met een telefonisch consult voor een persoonlijk advies.

Haartransplantatie
Zantman Kliniek
Nieuwsberichten
BIG
Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij